Opel-innovaatio - Muunneltavuus
Opel-innovaatio - AGR

Vapauta paine selästäsi AGR-istuimella

Lue, miksi Opelin ergonominen urheiluistuin on alan parhaita.

Enemmän mukavuutta AGR-sertifikaatilla
Opel-innovaatio - Opel Eye

Apukuskisi: Opel Eye

Tutustu autoalan näkyvyyden ja ajovalojen uusimpaan edistysaskeleeseen, Opel Eye -kameraan.

Aja turvallisemmin Opel Eyen avulla
Opel-innovaatio - FlexRide

FlexRide mukautuu kaikkiin olosuhteisiin

Elektroninen FlexRide-alustanhallintajärjestelmä reagoi välittömästi muuttuviin tieolosuhteisiin ja mukautuu omaan ajotyyliisi.

Nauti paremmasta ajodynamiikasta

MUUNNELTAVUUS.

Sen sijaan, että rajoittaisimme mahdollisuuksiasi, avaamme uuden mahdollisuuksien maailman. Tarpeittesi ja toiveittesi tunteminen auttaa meitä avaamaan uusia keinoja tehdä autoistamme muunneltavampia kuin koskaan ennen.

Opel-innovaatio - FlexFix®

FlexFix® - Polkupyörän kuljetus helposti

Toisinaan saatat haluta ajaa autolla ja polkupyörällä samana päivänä, mutta et halua asentaa pyörätelinettä joka kerta. Se ei ole mikään ongelma, kun autossa on integroitu FlexFix®-pyörätelinejärjestelmä.

 

FlexFix®-pyöräteline liukuu ulos takapuskurista, joten se ei vie arvokasta säilytystilaa autotallissa tai kotona. Telineeseen voidaan kiinnittää kaksi polkupyörää (18–28 tuuman runko), ja matalan kuormauskorkeuden ansiosta telineen käyttö on vaivatonta.

 

FlexFix®-teline


Enlarge

Lepotuolimaiset istuimet

Lepotuoli-istuinjärjestelmä maksimoi Opel Zafira tilat ja ylellisyyden, sillä sen avulla toisen rivin kolme istuinta voidaan muuntaa lähes silmänräpäyksessä kahdeksi erittäin mukavaksi, lepotuolimaiseksi istuimeksi. Tuloksena on erittäin tilava, ylellinen auto.


Enlarge

FlexFold - Tilaa yhdellä napin painalluksella

Haluatko taittaa takaistuimet alas seistessäsi peräluukun äärellä? Paina FlexFold-kytkimiä, ja tavaratilan koko suurenee 500 litrasta 1550 litraan. Tämä on helppokäyttöinen, mutta käytännöllinen ominaisuus Astra Sports Tourerissa – ensimmäisenä luokassaan.

 

FlexFold


Helppokäyttöinen tavaratilan suojus - Napauta ja käytä

Pieni napautus on kaikki, mitä tarvitaan helppokäyttöisen tavaratilan suojuksen siirtämiseksi pois tieltä. Sen avulla tavaratilassa olevat tavarat ovat käytettävissä nopeammin ja helpommin. Suojuksen voi sulkea yksinkertaisesti vetämällä sitä hieman, jolloin se palaa alkuasentoonsa.