Opel - Sustainable Mobility
Koe Opel - Käyttöliittymä ja tietoviihdejärjestelmä

Käyttöliittymä ja tietoviihdejärjestelmä

Edistyksellistä ja hyödyllistä aputeknologiaa selkeässä ja helppokäyttöisessä muodossa.

Auto kohtaa älypuhelimen
Opelin kestävä kehitys - InnovaatiotOpelin kestävä kehitys - Innovaatiot

Innovaatio

Lue, miten Opelin innovatiivisesta hengestä on monin tavoin hyötyä sinulle.

Astu uusien ratkaisujen maailmaan
Opel-innovaatio - Muotoilu

Muotoilu

Muotoilun ja teknisten ratkaisujen täydellisestä yhteensopimisesta on hyötyä kaikille. Lue, miten Opel toteuttaa sen.

Tutustu Opelin muotokieleen

KESTÄVÄ KEHITYS: PARAS MAHDOLLINEN AJONAUTINTO...

...mahdollisimman pienet päästöt.

Haluaisitko ajaa ympäristöystävällisellä ja polttoainetehokkaalla autolla ajonautinnosta tinkimättä? Teemme joka päivä töitä pitääksemme autosi ympäristövaikutukset mahdollisimman pieninä tarjoten kuitenkin sellaisen suorituskyvyn, joustavuuden ja mukavuuden, joita olet tottunut odottamaan Opelilta. Pyrimme jatkuvasti parantamaan perinteisiä moottoreita, mutta kehitämme myös täydellistä valikoimaa uusia, puhtaampia ja polttoainetehokkaampia tekniikoita – muun muassa puhdasta sähkömoottorijärjestelmää ja erilaisia hybridikonsepteja.

Enlarge

Perinteiset käyttövoimajärjestelmät

Pyrimme vähentämään CO2-päästöjä ja kulutusta ajosuorituskykyä rajoittamatta. Tämä on ecoFLEX-tekniikan taustalla oleva periaate. ecoFLEX®-tekniikka koostuu suuresta määrästä pieniä, nerokkaita muutoksia, jotka yhdessä parantavat yleistä tehokkuutta merkittävästi. Tämä auttaa vähentämään päästöjä – esim. dieslemoottoreiden BlueInjection- ja LNT-tekniikan avulla – sekä parantaa uusien konseptien ansiosta auton tehokkuutta. Auton ostajat toivottavat tervetulleeksi mahdollisuuden ajaa sekä taloudellisesti että ekologisesti: yhä useammassa kaikista myydyistä Opel-malleista on ecoFLEX-logo.


Enlarge

Vaihtoehtoiset käyttövoimajärjestelmät

Pyrimme jatkuvasti parantamaan perinteisiä moottoreita, mutta kehitämme myös täydellistä valikoimaa uusia, puhtaampia ja polttoainetehokkaampia tekniikoita. EcoFLEX-mallit LPG- (Liquefied Petroleum Gas, nestekaasu) ja CNG (Compressed Natural Gas, paineistettu maakaasu) -käyttövoimajärjestelmällä tarjoavat ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Niiden avulla pääset eroon kahdesta huolenaiheesta.


Opelin virstanpylväitä - Kestävää autoilua ja ympäristöratkaisuja

Virstanpylväitä

Opel on aina ollut edelläkävijä vihreiden tekniikoiden käytössä. Tällaisia tekniikoita ovat muun muassa vesipohjaiset maalit, katalysaattori vakiona sekä polttokennot. Lue lisää Opelin innovatiivisesta ympäristötekniikasta.