KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

Koe maksimaalinen mukavuus ja turvallisuus Opelin edistyneiden kuljettajan avustinjärjestelmien ansiosta.

 

Tarjoamme laajan valikoiman toimintoja, jotka on suunniteltu tekemään jokaisesta ajosta helppoa, turvallista ja mukavaa.

Previous
 • Mukautuvat LED AFL -ajovalot

  Opelin LED-ajovalot ovat kirkkaat, turvalliset ja älykkäät. Mukautuvat valot tarjoavat optimaalisen valaistuksen kaikkiin ajo-olosuhteisiin ja valaisevat tien 30 % kirkkaammin kuin perinteiset halogeenivalot.

  Automaattinen vakionopeudensäädin

  Auttaa estämään peräänajot jarruttamalla ja kaasuttamalla niin, että määritetty etäisyys edellä kulkevaan ajoneuvoon säilyy. Auto kiihdyttää ja vähentää nopeutta automaattisesti 30–180 km:n tuntinopeuksilla ja auttaa pitämään etäisyyden edellä ajavaan autoon aina turvallisena.

  Edistyksellinen pysäkointiavustin

  Edistyksellinen pysäköintiavustin havaitsee etu- ja taka-antureillaan sopivan pysäköintipaikan ja auttaa sinua pysäköinnissä – tuloksena on täydellinen taskupysäköinti myös ahtaissa tiloissa. Järjestelmä käynnistetään omaa nappia painamalla ja toimii ale 30 km:n tuntinopeuksilla. Liikennetunnistin varoittaa ajoneuvoista peruutettaessa pois pysäköintiruudusta tai pihatieltä. Aiemmin näkymätön vaara on nyt helppo hallita.

Next
Previous
 • 180° tai 360° kamera

  180° takakamera tarjoaa optimaalisen näkyvyyden auton ympärille. Aiemmin näkymättömät vaaratekijät, kuten sivulta tai takaa lähestyvä liikenne, eivät ole enää ongelma ja pysäköintiruudusta lähteminen on paljon helpompaa ja turvallisempaa. 360° kamera näyttää autosi lintuperspektiivistä sekä antaa entistä paremman näkymän autosi ympärille.

  Opel etukamera "Opel Eye"

  Älykäs Opel Eye -etukamera skannaa tien ja havaitsee mahdolliset vaarat. Liikennemerkkiavustaja tunnistaa katumerkit ja varoittaa kuljettajaa kaistalta poistumisesta. Etutörmäystoiminto mittaa ajonopeutta ja etäisyyttä muihin ajoneuvoihin ja käynnistää tarvittaessa hätäjarrutuksen.

  Ergonomiset AGR-istuimet

  AGR-istuimet on suunniteltu takaamaan kuljettajalle sekä matkustajille mahdollisimman mukava ja hyvinvointia parantava ajokokemus. Istuimille on myönnetty riippumattoman ergonomiajärjestön selän terveyttä edistävän kampanjan (AGR) sertifikaatti.

Next
Previous
 • Lämmittävät ominaisuudet

  Opelin ThermaTec-tuulilasi sulattaa nopeasti jäätä ja lunta. Lämmitettävät etu- ja takaistuimet sekä lämmitetty ohjauspyörä varmistavat, että kuljettaja ja matkustajat pysyvät lämpiminä kylmällä säällä.

  Auton avaimeton lukitus/avaus sekä käynnistys

  Avaimeton lukitus/avaus sekä käynnistys -teknologia tunnistaa kuljettajan ja avaa/sulkee ovet automaattisesti sekä käynnistää/sammuttaa auton kun avaimet ovat kantaman päässä.

  Handsfree-takaluukku

  Handsfree-takaluukun voi avata ja sulkea yksinkertaisella jalan heilautuksella tavaratilan alapuolelta. Takaluukun avautumiskorkeuden voi säätä itselle sopivaksi.

Next