Opel | Tietoja Opelista

OPELIN FILOSOFIA.

Opelin juuret ulottuvat yli sadan vuoden päähän. Opel on tähdännyt luottavaisesti tulevaisuuteen yli 110 vuoden ajan ja suunnannut kaiken energiansa tehdäkseen ajamisesta yhä palkitsevampaa. Yli 110 vuotta autojen intohimoista suunnittelua on koottu Opelin uuden ohjaavan periaatteen kolmeen sanaan: ”Wir leben Autos”.

 

Wir leben Autos: iskulause, joka ilmaisee Opelin arvot elävästi.

 

”Wir leben Autos” ei viittaa ainoastaan Opelin saksalaisiin juuriin ja kunnioitukseen saksalaista insinööritaitoa kohtaan, se ilmaisee myös vahvaa tunnetta ja paloa, joka vaikuttaa kaikkeen, mitä teemme.

 

”Wir” viittaa yhteiseen intoomme ja vahvaan, myönteiseen ”pystymme” -asenteeseen, jonka avulla pystymme kehittämään älykkäitä, yllättäviä ja innovatiivisia tuotteita asiakkaillemme.

 

Emme ainoastaan valmista autoja, vaan elämme autoille, ja sana ”leben” ilmaisee korkeaa energiatasoa, jonka jokainen, jonka elämään Opel on vaikuttanut, voi tuntea. Energiatason huomaa Opelin lukuisista tarkoituksenmukaisista ominaisuuksista, oivaltavista innovaatioista tai yksinkertaisesti vetovoimaisesta, nykyaikaisesta muotoilusta.

 

Lopuksi uskomme, että myös tulevaisuudessa ”Autos” merkitsee ihmisille paljon muutakin kuin vain kulkuvälinettä. Opel-autot eivät ole vain ajamista varten, vaan ne ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme.

 

Yhdistämme omat henkilökohtaiset kokemuksemme asiakkaidemme kokemuksiin tehdäksemme heidän jokapäiväisestä liikkumisestaan helpompaa ja palkitsevampaa. Mietimme jatkuvasti uusia ja kestäviä keinoja, joilla voimme vaikuttaa myönteisesti – tai tuoda lisää energiaa – ihmisten elämään aina heidän päästessään kosketuksiin Opel-merkin kanssa.

 

”Wir leben Autos” kuvastaa paloamme, sitoutumistamme, huomion kiinnittämistä yksityiskohtiin, vastuullisuuttamme, tarkoitusperäämme ja – juuri niin – itsevarmuuttamme.

 

 

Tämä on osuva kuvaus yhtiöstämme.

Opel. Wir leben Autos.

Opel | Yhtiön tiedot

Yhtiön tiedot

Lisätietoja Opelista, Opelista lukuina, Opelin ihmisistä, toimipaikoista ja johtokunnasta.

Opel yhtiön tiedot 
Opel | Uutiset

Opel-uutisia

Pysy ajan tasalla Euroopan autoteollisuuden tärkeän tekijän kuulumisista. Lue Opelin uusimmat uutiset tästä.

 

Lue Opelin uusimmat uutiset
Opel | Palkinnot ja kunnianosoitukset

Tapahtumat

Missä ja milloin kokea Opel uutuudet ensimmäistä kertaa.

Lue lisää tulevista tapahtumista
Opel | Historia ja perinteet

Opelin historia ja perinteet

Lue, miten autostasi tuli sellainen kuin se on. Yli sadan vuoden innovaatiot ovat tasoittaneet tien.

Tutustu Opelin historiaan ja perinteisiin
Opel | Palkinnot ja kunnianosoitukset

Palkinnot ja kunnianosoitukset

Miksi Opel voittaa niin monia palkintoja? Lue tarkemmat tiedot tästä.

Lue lisää Opelin palkinnoista ja kunnianosoituksista