Opel News

OPEL-UUTISIA.

Innovaatioita, mallien esittelyjä, tapahtumia, kisoja... Pysy ajan tasalla Euroopan autoteollisuuden tärkeän tekijän kuulumisista. Voit lukea tietoja myös arkistosta tai valita tietyn luokan.

Opel Suomi

Opel-toiminnot Lappeenrannassa J. Rinta-Jouppi Oy:lle

 • 18.10.2017

J. Rinta-Jouppi Oy on Opelin uusi jälleenmyyjä Lappeenrannassa. J. Rinta-Joupilla on entuudestaan Opel-merkkiedustus Kuopiossa ja Seinäjoella.

Lue artikkeli
Opel Suomi

Opelille uusi jälleenmyyjä Kotkaan

 • 13.10.2017

Opel Finland Oy ja Delta Auto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan Delta Auto aloittaa Opelien myynnin ja huoltotoiminnot Kotkassa.

Lue artikkeli
Opel Suomi

Opelin uusi katumaasturi Grandland X nyt Suomessa

 • 10.10.2017

Opelin uusi katumaasturi Opel Grandland X esitellään jälleenmyyntiliikkeissä tulevana viikonloppuna 13.–15.10.

Lue artikkeli
Opelin uutuudet Frankfurtin autonäyttelyssä

Opelin uutuudet Frankfurtin autonäyttelyssä

 • 12.9.2017

Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller julkisti tänään Opelin lehdistötilaisuudessa Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä, että Opel Grandland X:stä tulee Opelin ensimmäinen ladattava hydridi.

Lue artikkeli
Opel Insignia Sports Tourer

Tilava ja urheilullinen Opel Insignia Sports Tourer nyt ensiesittelyssä

 • 31.8.2017

Alkukesästä jälleenmyyjäliikkeisiin saapunut Opel Insignia Grand Sport on saanut seuraa Sports Tourer -mallista.

Lue artikkeli

Uusi Euroopan mestari on syntynyt: Opel ja Vauxhall liittyvät PSA-konserniin

 • 1.8.2017
 • Opel ja Vauxhall tulevat jatkamaan saksalaisena ja brittiläisenä tuotemerkki-ikonina
 • Uusi toimintasuunnitelma esitellään 100 päivän sisällä: tavoitteena saada aikaan positiivinen operatiivinen kassavirta vuoteen 2020 mennessä ja liikevoittomarginaaliksi 2 % vuoteen 2020 mennessä ja 6 % vuoteen 2026 mennessä
 • Neljä uutta jäsentä johtoryhmään
Lue artikkeli

Paaville Opel Ampera-e: Ensimmäinen askel kohti CO2 -vapaata Vatikaania

 • 1.6.2017

Opel haluaa edesauttaa Vatikaanin kunnianhimoista tavoitetta tehdä Vatikaanista maailman ensimmäinen CO2-vapaa maa uudistuvien energianlähteiden ja sähköisen liikenteen avulla. Opelin pääjohtaja Dr. Karl-Thomas Neumann tapasi Paavi Franciscuksen “Laudato Sì: the Sustainability of Communication and Innovation” -konferenssissa ja ojensi hänelle avaimet uuteen Opel Ampera-e -täyssähköautoon.

Lue artikkeli

Täysin uusi Opel Insignia Grand Sport nyt Suomessa

 • 16.5.2017

Uuden sukupolven Opel Insignia Grand Sport on nyt saapunut Suomeen. Elegantisti muotoiltu uutuusmalli tarjoaa muun muassa uusimman sukupolven IntelliLux LED® Matrix -valot, luokkansa hienostuneimman nelivetojärjestelmän ja lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Uutuus on nähtävissä Opel-jälleenmyyjillä tulevana viikonloppuna 19. - 21.5.

Lue artikkeli

Uusi Opel KARL ROCKS pian liikkeissä

 • 20.4.2017

Maastohenkinen Opel KARL ROCKS saapuu jälleenmyyntiliikkeisiin toukokuussa. Korotetun alustan ja vahvistettujen korin osien ansiosta se on omiaan kaupunkiviidakossa. Uutuuden käytännöllisyyttä lisää tavaratila, joka kasvaa takaistuimen taittamisella yli 1 000 litraan. KARL ROCKSIN hinnat alkavat 14 997 eurosta, sisältäen toimituskulut.

Lue artikkeli

Opelin uuden kaupunkimaasturin Opel Grandland X:n kuvat julkistettu

 • 19.4.2017

Opelilta tulee ensi syksynä markkinoille dynaaminen kaupunkimaasturi Opel Grandland X. Kasvavaan markkinasegmenttiin sijoittuva uutuus on sporttisen linjakas ja tarjoaa niin matkustajille kuin matkatavaroille avarat tilat.

Lue artikkeli