Opel News

OPEL-UUTISIA.

Innovaatioita, mallien esittelyjä, tapahtumia, kisoja... Pysy ajan tasalla Euroopan autoteollisuuden tärkeän tekijän kuulumisista. Voit lukea tietoja myös arkistosta tai valita tietyn luokan.

Uusi Opel Corsa GSi lupaa hauskaa ajoa

Uusi Opel Corsa GSi lupaa hauskaa ajoa

  • 18.5.2018

Pian Opel Insignia GSi:n seuraan liittyvän Opel Corsa GSi:n voimanlähde on julkistettu – pikkusportissa on 1,4-litrainen, 150-hevosvoimainen turbomoottori ja 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Mutkaisille teille optimoidun GSi:n tarkan hallittavuuden takaa OPC-sporttialusta, ja ajonautinnon varmistavat Recaron urheiluistuimet ja sport-ohjauspyörä.

Lue artikkeli

Opel kasvattanut alkuvuonna suosiotaan yritysrekisteröinneissä

  • 9.5.2018

Opel on ollut alkuvuodesta yksi voimakkaimmista kasvajista yritysautomarkkinoilla – merkin markkinaosuus on kasvanut tammi-huhtikuussa 5,12 prosenttiin (1-4/2017: 4,23%). Opeleita on rekisteröity yrityskäyttöön peräti 29,1 prosenttia enemmän viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Samaan aikaan markkinat ovat kasvaneet 7,3 prosenttia.

Lue artikkeli

Opel Grandland X:n moottorivalikoima kasvaa

  • 14.3.2018

Opelin suosittu katumaasturi, Opel Grandland X saa uuden, tehokkaan dieselmoottorivaihtoehdon. Pirteä 2.0-litrainen turboahdettu dieselmoottori sopii vapautta rakastavaan katumaasturiin erinomaisesti ja takaa ajomukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Lue artikkeli

Opel Insignia on Vuoden Talviauto 2018

  • 22.2.2018

Tekniikan Maailma valitsee joka vuosi helmikuussa Vuoden Talviauton. Tämän vuotisen talvivertailun voiton vei Opel Insignia, joka sai vertailutestin ainoana mallina täydet viisi lumihiutaletta ja yleisarvosanan 8,8.

Lue artikkeli

Innovatiivisen Opel Combo Lifen ensimmäiset kuvat julki

  • 19.2.2018

Täysin uusi viidennen sukupolven Combo on täydellinen perheauto uudella arkkitehtuurilla. Uutuudesta on tarjolla sekä pitkä että lyhyt malli, molemmat saatavana viisi- tai seitsemänpaikkaisena. Tavaratilaa on vähintään 597 litraa ja enimmillään 2 693 litraa. Opeleille tyypilliseen tapaan uutuudessa on useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja huippuluokan näkyvyyttä, kiitos tuulilasin heijastusnäytön ja 180 asteen näkymän tarjoavan takakameran.

Lue artikkeli
Opelin uutuudet - Euro NCAP -testissä

Opel Crossland X palkittiin luokkansa parhaana Euro NCAP -testissä

  • 11.1.2018

Opel Crossland X on valittu vuoden 2017 parhaaksi pieneksi tila-autoksi autojen turvallisuutta mittaavassa Euro NCAP -törmäystestiohjelmassa.

Lue artikkeli
Opelin uutuudet - Opel vuoteen 2018 markkinoiden nuorimmalla mallistolla

Opel vuoteen 2018 markkinoiden nuorimmalla mallistolla

  • 9.1.2018

Opel toi vuoden 2017 aikana markkinoille 7in17-strategian mukaisesti valtavan määrän uutuusmalleja. Uusi vuosi käynnistyy markkinoiden nuorimmalla mallistolla, josta löytyy romutuspalkkionkin piiriin peräti 48 mallia.

Lue artikkeli
Opel Suomi

Opel-toiminnot Lappeenrannassa J. Rinta-Jouppi Oy:lle

  • 18.10.2017

J. Rinta-Jouppi Oy on Opelin uusi jälleenmyyjä Lappeenrannassa. J. Rinta-Joupilla on entuudestaan Opel-merkkiedustus Kuopiossa ja Seinäjoella.

Lue artikkeli
Opel Suomi

Opelille uusi jälleenmyyjä Kotkaan

  • 13.10.2017

Opel Finland Oy ja Delta Auto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan Delta Auto aloittaa Opelien myynnin ja huoltotoiminnot Kotkassa.

Lue artikkeli
Opel Suomi

Opelin uusi katumaasturi Grandland X nyt Suomessa

  • 10.10.2017

Opelin uusi katumaasturi Opel Grandland X esitellään jälleenmyyntiliikkeissä tulevana viikonloppuna 13.–15.10.

Lue artikkeli