HANNA-MARIALLE YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS ON TÄRKEÄ ASIA.

27.9.2011

Opel ja Hanna-Maria jatkavat yhteistyötä
Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Marian harjoittelee määrätietoisesti kohti Lontoon olympialaisia 2012. Sitä ennen välietappina ovat heinäkuun lopussa maailmanmestaruuskilpailut Shanghaissa ja joulukuussa Euroopan mestaruuskilpailut Puolassa. Opel on mahdollistanut Hanna-Marian kiireiselle aikataululle joustoa, kun kodin, uimahallien ja muiden tapahtumien väliset matkat sujuvat ketterästi omalla Opelilla. Hanna-Marialle luovutettiin käyttöönsä uusi ja sporttinen Opel Corsa, jota luovuttamassa oli Opelin markkinointijohtaja Kari Mustola.


"Hanna-Marian ja ammattitaitoisten taustajoukkojen kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Tulemme tekemään yhteistyötä sekä valikoiduissa tapahtumissa että käyttämään Hanna-Marian positiivista imagoa myynninedistämisessä. Uuden Opel Corsan sporttisuus ja monikäyttöisyys sopii myös erinomaisesti Hanna-Marian arkiseen käyttöön", Kari kertoo tyytyväisenä.


"Olen erittäin tyytyväinen Opelin pitkäjänteisestä panoksesta tukea minua huippu-urheilijana. Opel on aina pitänyt minusta hyvää huolta ja hoitanut autoasiani erinomaisesti. Uuden Corsan sporttisuus, päästöjen vähäisyys ja ajonautinto tuo mukavia kilometrejä suunnistaessani altaan ja kodin välillä", hymyilee Seppälä.