UUSI OPEL ADAM.

Opelin tuleva pikkuauto sai nimen.

9.5.2012

Uusi Opel Adam
Uusi Opel Adam.

Opel esittelee syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä uuden mallin, joka sijoittuu mallistossa Corsan alapuolelle. Kasvavaan kaikkein pienimpien autojen luokkaan sijoittuva uutuus ristittiin eilen Adamiksi.

 

Opel korostaa uuden Adamin vallankumouksellista ajattelua kaikin eri tavoin. Tulevan mallin kansainväliset lehdistötiedotteet on rakennettu aivan uudella tavalla sarjakuviksi. Tässä tiedotteessa on linkki englanninkieliseen sarjakuvaan, jossa auton suunnittelijat pohtivat nimeä ja sen sopivuutta tulevalle mallille.

 

Opelin syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä esiteltävä Adam on kolmiovinen pikkuauto, joka tarjoaa hyvät tilat neljälle matkustajalle ja heidän matkatavaroilleen. Auton ulkomitoista Opel kertoo tässä vaiheessa pituuden, joka on 3,70 metriä. Toisin sanoen reilut kymmenen senttiä enemmän kuin moni kilpailija, mikä viittaa runsaisiin tiloihin ja hyvään ajettavuuteen.

 

Opel lupaa Adamin olevan maskuliinisen ja persoonallisen auton, jonka voi vielä muuttaa mieleisekseen monipuolisten valintamahdollisuuksien avulla.