LAAKKONEN OPELIN JÄLLEENMYYJÄLSI KOUVOLASSA.

27.9.2012

Opel uudistaa ja laajentaa nopeaan tahtiin mallistoaan. Sen lisäksi halutaan parantaa asiakaspalvelua ja haetaan kasvua vahvistamalla jälleenmyyjäverkostoa.

 

Opel on ollut vuosikausia vahva merkki Kouvolan alueella, missä markkinaosuus on ollut usein maan keskiarvon yläpuolella. Pitkään Kouvolassa Opelia myynyt Auto-Kymi on lopettamassa Opel-liiketoiminnan 30.4. Tämän takia haluttiin varmistaa jo hyvissä ajoin, että suuri Opel-asiakaskunta saa jatkossakin hyvää ja entistäkin parempaa palvelua.

 

Uutena Opel-jälleenmyyjänä aloittaa jo lauantaina 29.9. Laakkonen, jonka liikkeessä vietetään Opel-myynnin käynnistysjuhlaa Laakkosen merkkipäivien yhteydessä. Opel-asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa täyden palvelun autotalosta, sillä Laakkosella aloitetaan Opeleiden huolto ja korjaukset marraskuun alkuun mennessä. Opelin jälleenmyynnin antaminen Laakkoselle oli luontevaa, sillä Suomen suurin jälleenmyyntiketju edustaa Opelia jo Jyväskylässä, Iisalmessa ja Varkaudessa.

 

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Laakkonen haluaa olla yhdessä kanssamme kehittämässä Opel-myyntiä Kouvolassa. Laakkosen perusarvoihin kuuluu korkea asiakastyytyväisyys, joten yhteistyön laajentaminen kattamaan myös Kouvola oli meille helppo päätös. Halusimme varmistaa, että asiakkaitamme palvellaan hyvin ja uskomme asiakastyytyväisyyden kasvavan Opel-asiakkaiden joukossa”; kuvailee Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä uutta jälleenmyyjää. ”Voimme antaa uudelle edustajallemme hyvän lähtökohdan, sillä Opel mallisto on erittäin vahva ja kasvaa edelleen, kun saamme myyntiin uudistuneen Opel Astra mallisarjan, jota aivan uusi Astra Sedan täydentää. Lisäksi tuomme vielä ennen vuoden vaihdetta markkinoille todella upean ja järkevän kompaktin katumaasturin, Opel Mokkan.”

 

”Näemme mainion mahdollisuuden kasvattaa Opelin avulla Laakkosen myyntiä ja nostaa uudistuvan ja monipuolistuvan malliston avulla Opelin markkinaosuutta reilusti Kouvolan alueella”, toteaa toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki alkavasta yhteistyöstä. ”Erityisen mielenkiintoisena näemme Opelin kasvuhakuisuuden tuomalla uutuuksia luokkiin missä merkki ei ole aiemmin ollut edustettuna. Odotamme innolla uutta Mokkaa ja ensi keväänä esiteltävää pientä ylellistä Adamia.”