OPELEITA EUROOPAN MODERNEIMMASTA MYYMÄLÄSTÄ.

13.10.2012

Oulun alueella Opel vahvistaa asemaansa entisestään. Yhteistyö Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa lujittuu, kun seudun Opel-asiakkaat hyötyvät uudesta, nykyaikaisesta myymälästä ja täysin uudesta huollosta, jotka auttavat palvelemaan heitä entistä paremmin.

 

Oulun seutu on ollut perinteisesti vahvaa Opel-seutua, minkä takia siihen on panostettu kuluvan vuoden aikana voimakkaasti. Asiakkaille halutaan tarjota erittäin hyvää palvelua, minkä takia siellä toimii jälleenmyyjänä Rinta-Joupin Autoliike. Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä perheyritys on yksi maamme vahvimmista ja korkealuokkaisimmista yksityisistä jälleenmyyjäketjuista, joten yhteistyö sopii luontevasti Opelin ajatteluun.

 

Vaikka Euroopan taloustilanne ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen, Opel investoi voimakkaasti parempaan näkyvyyteen ja asiakkaiden palveluun. Lisäksi rakennuskohteilla on kaikkialla taloutta elvyttävä vaikutus, minkä myötä Opel pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnallisesti positiivisella tavalla. Rinta-Joupin Autoliike uikin vastavirtaan, sillä lomautusuutisten aikakautena se on tänä vuonna kaksinkertaistanut henkilökuntansa Oulussa.

 

Oulun Opel-myymälä on Suomen ensimmäinen vuoden 2013 standardien mukainen myymälä. Sen suunnittelussa on paneuduttu huolellisesti asiakkaiden toiveisiin. He tuntevat itsensä tervetulleiksi, kun heti sisään astuttua on tervetulopöytä. Miellyttävästi ja tehokkaasti valaistussa myymälässä on nähtävänä koko mallisto ja tärkein uutuus tai tarjousmalli on erikseen omalla korokkeellaan valokeilassa.

 

Rinta-Joupin Autoliike ei ole panostanut vain myymälään, vaan nyt avataan huippunykyaikainen huoltokorjaamo. Se on varustettu Opelin uusimmilla diagnostiikkalaitteilla ja työkaluilla. Hyvästä asiakaspalvelustaan tunnettu Rinta-Joupin Autoliike ja sen monipuolisesti koulutettu henkilökunta voivat nyt tarjota asiakkaille entistäkin taitavampaa palvelua. Todelliseksi täyden palvelun autotaloksi liike kasvaa marraskuussa, kun vauriokorjaamo avataan.

 

”Parhaiten tilannetta voi kuvailla, että kaksi vahvaa autoalan osaajaa on löytänyt toisensa, kun aloitimme yhteistyön Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa. Heidän mahtava panostuksensa nyt Ouluun ja ensi vuoden aikana Rovaniemelle kertoo upealla tavalla, että he jakavat kanssamme vahvan uskon Opelin kasvuun huomattavasti nykyistä suuremmaksi merkiksi Suomessa”, sanoo Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä.

 

”Uskolla ei autokaupassa pääse kovin pitkälle, mutta meillä on esittää konkretiaa. Tänä viikonloppuna esittelemme asiakkaille täysin uuden Opel Astra Sedanin ja uudistuneen Astra-mallisarjan. Se on alku Opelin uutuusvyörylle, jota jatkaa vielä ennen vuoden vaihdetta Suomeen saapuva järkevän kokoinen, hieno katumaasturi Opel Mokka. Ensi vuonna sarja jatkuu aivan riemukkaalla tavalla erilaisella Opel Adamilla”, paljastaa Kittilä.

 

”Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti”, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntijohtaja Jussi Rättyä pääsyyksi nyt käyttöön otettavaan suurinvestointiin. ”Opel myynti on kehittynyt hyvin, mikä rohkaisi investointeihin, etenkin kun tiedämme tulossa olevan uusia, mielenkiintoisia malleja. Myös ensi vuonna vietettävä Rinta-Joupin 60-vuotisjuhla innosti investointeihin. Vastaamme nyt asiakkaittemme toiveisiin ja tarpeisiin todellisena täyden palvelun autotalona, kun avaamme vielä marraskuussa vauriokorjaamon.”