OPEL ZAFIRA TOURER VOITTI KULTAISEN OHJAUSPYÖRÄN.

7.11.2012

”Golden Steering Wheel 2012” -valinnassa nousi voittajaksi tila-autojen sarjassa Opel Zafira Tourer . Kultaisia Ohjauspyöriä jaettiin 37. kerran ja tämänvuotinen oli Opelille jo viidestoista.

 

Opel Zafira Tourerin voittama Kultainen Ohjauspyörä jatkaa saksalaismerkin pitkää listaa tämän vuoden uutuuksia palkittaessa. Tärkein tähän mennessä voitetuista oli maaliskuussa Opel Amperalle annettu Car of the Year 2012 -titteli.

 

Saksalaiset Auto Bild, Bild am Sonntag sekä 26 samaan joukkoon kuuluvaa eurooppalaista lehteä valitsivat jo 37. kerran vuoden tärkeimmät uutuudet. Tänä vuonna Kultaisista Ohjauspyöristä kilpaili 44 uutta automallia kuudessa luokassa. Voittajan valitsevat lukijat, eivätkä asiantuntija, minkä takia palkinto kuvaa sitä arvostusta, mitä asiakkaat tuntevat Opelin tila-autoa kohtaan.

 

Opel suunnitteli vähän yli kymmenen vuotta sitten erinomaisen tila-auton ja on kehittänyt sitä upealla tavalla pitäen Zafiran luokkansa huipulla sukupolvi toisensa jälkeen. Osoituksena siitä ovat Zafira Tourerin nyt voittaman Kultaisen Ohjauspyörän lisäksi mallin saavuttamat voitot myös vuosina 2005 ja 1999.

 

”Olemme erittäin iloisia saavuttamastamme voitosta äärimmäisen kovassa tila-autojen luokassa. Se todistaa, että Zafira Tourer on saavuttanut arvostuksen lukijoilta, joista monet ovat asiakkaitamme,” kiitteli Steve Girsky, Opelin johtoryhmän puheenjohtaja ja General Motorsin varapuheenjohtaja. Girsky piti kiitospuheen keskiviikkona Berliinissä ”Golden Steering Wheel” -palkintojenjakoseremoniassa. ”Zafira Tourer on hieno konsepti, sillä se on yhdistelmä pyörille nostettua sviittiä ja jokapäiväisen käytön moninaisiin tarpeisiin muuntuvaa kuljetusmestaria. Tämän vuoden palkinto todistaa, että saamme arvostusta perheen hyvin huomioon ottavilla ratkaisuillamme. Jo vuonna 2010 Meriva voitti Kultaisen ohjauspyörän.”

 

Opel Zafira Tourer tarjoaa täydellisen yhdistelmän monikäyttöisyyttä, mukavuutta ja korkeaa laatua. Sen innovatiivisesti edelleen kehitetty Flex7-istuinratkaisu asettaa uudet standardit sisustuksen muunneltavuudelle ja tunnelmalle. Palkitut järjestelmät, kuten toisen sukupolven Opel Eye -kamera, mukautuva vakionopeudensäädin hätäjarrutuksella, etäisyysnäyttö ja törmäysvaroitin helpottavat kuljettajan tehtävää ja lisäävät turvallisuutta.

 

Myös suomalaiset ovat oivaltaneet uuden Opel Zafira Tourerin erinomaiset ominaisuudet. Mallin myynti on kasvanut tänä vuonna yli 70 prosentilla (1-9/2012).