Opel vahvistuu suomessa.

7.1.2013

Opelille vuosi 2013 näyttää erinomaiselta, sillä uusi Mokka liittyy mallistoon ja jälleenmyyjäverkosto kasvaa Delta Auton liikkeillä. Ensimmäisenä Delta Auton liikkeistä aloittaa Opelien myynnin Keminmaa 11.1. ja Delta Auto Forssa liittyy Opel-liikkeiden joukkoon kesäkuussa.

 

Opelin asiakaspalvelu paranee Pohjois-Suomessa entisestään perjantaina 11. tammikuuta, kun Delta Auto Keminmaa aloittaa saksalaismerkin myynnin. Paikka on tuttu alueen Opel-autoilijoille, sillä Delta Auto on jo aiemmin palvellut heitä huollon ja korjausten osalta.

 

Myynnin ajoitus on erinomainen, sillä Delta Auto pääsee mukaan Opelin vuoden tärkeimpään ensiesittelyyn, kun uusi Mokka tuodaan markkinoille. Uutuus sijoittuu nopeasti kasvavaan kompaktien katumaasturien joukkoon ja Mokka on jo saanut medialta paljon kiitosta tiloillaan ja ajettavuudellaan. Laajassa Opel-mallistossa on lisäksi vastikään uudistunut Astra, josta esiteltiin tyylikäs porrasperäinen korimalli. Delta Auton tarjonta kasvaa Opelin myötä myös monipuolisella pakettiautovalikoimalla, johon kuuluvat Corsa Van, Combo, Vivaro ja Movano.

 

Kesällä Delta Auto aloittaa Opelien myynnin myös Forssassa, missä yhtiö on vastannut merkin huollosta. Uutinen on hieno alueen Opel-autoilijoille, sillä alueelta on puuttunut jonkin aikaa uusien autojen myynti. Kesällä Opelistit pääsevät nauttimaan saneeratusta kiinteistöstä, jonka täysin uudesta Opel-liikkeestä löytyvät viimeisimmän identiteetin mukaiset myymälä- ja huoltotilat.

 

”Delta Auto käänsi nopeasti toimintansa nopeaan kasvuun ja olemme iloisia voidessamme siivittää Opelin menestykseen heidän kanssaan”, toteaa Opel Finland Oy:n toimitusjohtaja Rami Kittilä. ”Aloitamme yhteistyön kahdella meille tärkeällä alueella Suomessa, joilla on paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia nostaa Opelin suosiota. Delta Auto on monipuolinen toimija ja autoalan osaaja kautta Suomen ja yhtiö on osoittanut halunsa panostaa Opeliin ja kasvaa kanssamme.”

 

”Alkanut 2013 on vahva Opel-vuosi, sillä tuomme myyntiin täysin uuden mallin. Opel Mokka on herättänyt valtavasti kiinnostusta, ja sen ennakkomyynnin määrä on yllättänyt meidät. Delta Auto saa hienon uutuuden myytäväksi, minkä lisäksi voimme laajentaa heidän tarjontaansa kattavalla tavara-automallistolla”, arvioi Kittilä alkanutta vuotta ja yhteistyötä.

 

”Olen erittäin iloinen käynnistyvästä yhteistyöstä Opelin kanssa. Saksalaismerkki tuo oivan lisän Deltan tarjoamaan tuotekokonaisuuteen ja uuden edustuksen myötä tarjontamme laajenee jälleen tavara-autoihin. Opelin mallisto kokonaisuudessaan on hyvin moderni ja laaja, minkä lisäksi kuluvan vuoden aikana on tulossa paljon mielenkiintoisia uutuuksia”, kommentoi Delta Auton johtaja Ismo Lundell alkavaa yhteistyötä.