Uusi Opel Insignia 1.4 Turbo EcoFlex Black & White.

16.1.2013

Opel Insignia tarjoaa rahalle entistäkin enemmän vastinetta.

Tyylikäs Opel Insignia on perusmallista alkaen hyvin varusteltu. Mutta nyt on myynnissä pieni erä erikoismallia Black & White, johon on ladattu mahtavasti tavaraa aina palkittuja kaksoisksenon AFL-älyvaloja ja navigaattoria myöten.

 

Opel Insignialla ajaessa voi nauttia sen miellyttävästä ajettavuudesta ja matkustusmukavuudesta. Yhtenä tekijänä niihin on auton korkeatasoinen varustelu, joka on jo edullisimmassa Pro-mallissa hyvällä tasolla. Sen vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa vakionopeudensäädin, pysäköintiapu edessä ja takana, monipuolinen ajotietokone ja automaattinen ilmastointi.

 

Nyt Opel on tuonut myyntiin Insignian erikoismallin Black & White, joka on mustan ja valkoisen lisäksi saatavana hopeanharmaana. Kaikkien muiden Insignian hyvien ominaisuuksien lisäksi erikoismallissa on erittäin kattava varustelu, joka antaa ostajalle todella hyvän vastineen rahalle. Black & Whitessa on muun muassa 7-tuuman värinäytöllä varustettu navigaattori, turvallisuuspalkintoja saaneet AFL-älyvalot, jotka mukautuvat nopeuden, tilanteen ja olosuhteiden mukaan. Lisäksi ne vaihtavat automaattisesti kaukovaloille, kun se on mahdollista ja tarpeen vaatiessa takaisin lähivaloille. Kuljettajan tehtävää helpottavat lisäksi automaattiset tuulilasinpyyhkijät ja ääniohjauksella toimiva Bluetooth lisää omalta osaltaan niin mukavuutta kuin turvallisuutta.

 

Opel Insignia on yksi kokoluokkansa kauneimmin muotoilluista automalleista. Se toi ensimmäisenä markkinoille Opelin uuden muotokielen, jossa taiteellinen veistoksellisuus yhdistyy saksalaiseen täsmällisyyteen. Vuosi sitten täsmällisyys ja säästäväisyys tuli Insigniaan taloudellisten dieselmoottorien lisäksi myös bensiinimoottoreihin

 

Aiempi 1,8-litrainen vapaasti hengittävä moottori korvattiin saman tehoisella 103 kW (140 hv) kehittävällä 1,4-litraisella turbomoottorilla. Sen myötä Insignia nousi taloudellisuudessa ylemmän keskiluokan huipulle. Viisiovisena Insignian CO2-päästöt ovat vain 129 g/km ja farmarina 134 g/km. Käytännössä se tarkoittaa pientä käyttömaksua ja säästöä joka kerta tankatessa.

 

Ensimmäiset Opel Insignia Black & White 1.4 Turbo EcoFlexit ovat saapuneet Opel-jälleenmyyjille. Erikoismalli on myynnissä viisiovisena Hatchbackinä hintaan 28 879,41 euroa ja farmarina eli Sports Tourerina hintaan 29 896,75 euroa.