IntelliLink toi Opelille palkinnon liitettävyydestä

12.12.2013

  • Opel ADAMin IntelliLink-tietoviihdejärjestelmä voitti innovaatiopalkinnon
Opel-uutisia - IntelliLink-tietoviihdejärjestelmän ansiosta Opel ADAMissa on omassa kokoluokassaan markkinoiden parhaat liitettävyysominaisuudet. Keskeinen etu: IntelliLink on yhteensopiva sekä Apple iOS - että Android-älypuhelinten kanssa.

Rüsselsheim. Autojen liittäminen digitaaliseen ympäristöön on Opelin suunnittelutyön keskiössä. Tänä vuonna lanseerattu uusi Insignia on tehnyt vaikutuksen IntelliLink-multimediajärjestelmällään sekä sille räätälöidyillä sovelluksilla ja sähköisellä video-ohjattavalla omistajan käsikirjalla, myOpel-käyttöoppaalla(Augmented Reality). Opelin huipputeknologiaa edustava tietoviihdejärjestelmä ei ole rajattu pelkästään sen huippumalleille. Pienen ADAMin IntelliLink-versio tekee yhtälailla suuren vaikutuksen.

Opel-uutisia – Opel ADAM ja IntelliLink Navigointi onnistuu BringGo-sovelluksella myös älypuhelimen ollessa offline-tilassa.

Opel ADAMissa on IntelliLink-tietoviihdejärjestelmän ansiosta omassa kokoluokassaan markkinoiden parhaat liitettävyysominaisuudet. Edistyksellinen, mukautettava järjestelmä tuo uudet mediaformaatit, kuten älypuhelimet ja sovellukset käytettäväksi nyt myös autossa. IntelliLink on yhteensopiva sekä Apple iOS - että Android-älypuhelinten kanssa. ADAMin IntelliLinkin tarjoamaan laajaan sovellusvalikoimaan kuuluu mm. maailmanlaajuinen radiosovellus TuneIn, monipuolinen navigointijärjestelmä BringGo sekä maailmanlaajuinen podcast/Internet-radio-sovellus Stitcher. ADAMissa toimii myös kattava Siri Eyes Free -tuki iPhonen kautta. Monet tietoviihdejärjestelmän toiminnoista on räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan tuoden käyttäjän henkilökohtaiset älypuhelinasetukset ja -ominaisuudet käyttöön myös autossa.

Opel-uutisia – Opel ADAM ja IntelliLink: ADAMissa toimii muiden sovellusten lisäksi myös kattava Siri Eyes Free -tuki iPhonen kautta.

Auto Bild ja Computer Bild -lehtien toimittajat olivat sitä mieltä, että tämän tasoinen innovatiivisuus ansaitsee tunnustuksen. Toimitukset päättivät palkita Opel ADAMin IntelliLink-tietoviihdejärjestelmän Connected Car Award -palkinnolla. Opel voitti palkinnon edelläkävijöiden sarjassa, joka on tarkoitettu valmistajille, jotka määrittelevät tulevaisuuden trendit autojen liitettävyydessä. Toimittajat mainitsivat perusteluissaan: ”Opel ADAMin monipuolinen IntelliLink-multimediajärjestelmä maksaa vain 300 euroa – ja siksi kaikkien ulottuvilla.”