Opel Zafira Tourer sopii keikkamatkoille.

14.11.2013

The Voice Kids voittaja sai palkintoauton käyttöönsä.

Molly Rosenström nousi ensimmäisen The Voice Kids voittajaksi ja palkintoihin kuului Opel Zafira Tourer. Seuraavan puolen vuoden ajan Molly matkustaa keikoille ja muuallekin isän tai äidin kuljettamana turvallisella ja mukavalla tila-autolla.

 

Opel on ollut mukana Voice of Finlandissa, joten oli luontevaa jatkaa myös The Voice Kids yhteistyökumppanina. Kilpailu sopii erittäin hyvin merkin filosofiaan, kuten Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä toteaa: ”Voice of Kidsiin osallistuneet nuoret ovat määrätietoisia nuoria ihmisiä, joilla on vahva halu kehittyä ja menestyä. Tuo ajatus kuvaa hyvin päämiehemme ajattelua, joten halusimme ilman muuta olla mukana ja jatkamme Voice of Finlandin ja The Voice Kids kanssa myös tulevaisuudessa.”

 

The Voice Kids palkintoihin kuului 5000 euron stipendi musikaaliseen kehittymiseen, levytyssopimus ja Opel käyttöön puoleksi vuodeksi. Palkintoauto on 7-paikkainen Opel Zafira Tourer, joka sopii mainiosti Mollyn perheelle, johon kuuluu voittajan ja vanhempien lisäksi neljä sisarusta. Auto on ylellisesti varustettu Cosmo, jossa on muun muassa panoraamakatto ja erittäin monipuolisesti muunneltava matkustamo. Kun keulalla on vielä 2,0-litrainen tehokas ja taloudellinen dieselmoottori ja automaattivaihteisto, on Mollyn kuljettaminen miellyttävää ajajallekin.

Ehkä kaikkein parasta on se, että Zafira Tourer on Mollyn toiveiden mukainen, sillä hän haluaa matkustaa mukavasti musiikkia kuunnellen.

 

Kilometrejä Opelin matkamittariin kertyy nopeasti, sillä keikkakalenteri täyttyy jo mukavaa vauhtia. Heti auton luovutuksen jälkeen Molly suuntaa Tampereelle, mistä matka jatkuu Tammisaareen. Lähiaikoina edessä on lisäksi vastikään julkaistun If I Ever Grow Up singlen lisäksi ensimmäisen albumin teko.

 

Mollyn äiti Minna Rosenström toteaa palkintoautosta: ”Uusi ja nykyistä hieman kookkaampi auto on varmasti turvallisempi tiellä. Ja isoon autoon mahtuu vaikka kavereitakin mukaan.”

 

Koska Molly on vasta 14-vuotias, pääsee hän nauttimaan palkinnostaan vain matkustajan paikalta. Keikkakuskit ovat tarpeen, kuten isä Christian Lindblom asian ilmaisee: ”Kyllä meitä molempia tarvitaan Mollya kyyditsemään. Sen verran matalalentoa on tulevaisuudessa tiedossa.”

 

Kuvassa Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä (vas) ojentaa palkintoauto Opel Zafira Tourerin avaimet Mollyn äidille Minna Rosenströmille. The Voice Kidsin voittanut Molly on Ramin vieressä siskonsa kanssa ja kuvassa oikealla Mollyn isä Christian Lindblom.