Opel Mokka puolusti Vuoden neliveto -titteliä.

11.4.2014

  • Toinen perättäinen voitto: Opel Mokka voitti toistamiseen lukijaäänestyksen
  • Jo 200 000 tilausta: trendikäs katumaasturi on autonostajien suosiossa
Opel-uutiset - Opelin myynti- ja markkinointijohtaja Jürgen Keller vastaanotti palkinnon

Kompakti katumaasturi Opel Mokka nousi ykköseksi tämän vuoden Auto Bild Allrad -lukijaäänestyksessä, voittaen toistamiseen Vuoden neliveto -tittelin alle 25 000 euron maastoautojen ja katumaastureiden sarjassa. Lukijoista 18,7 prosenttia äänesti trendikästä Opelia, minkä ansiosta se jätti Skoda Yetin (14,6 prosenttia) ja Nissan Qashqain (12,4 prosenttia) selvästi taakseen. Palkintoseremonia pidettiin 10.4. Depot 1899:ssa Frankfurt am Mainissa. Opelin myynti- ja markkinointijohtaja Jürgen Keller vastaanotti päätoimittajan Bernhard Weinbacherin ojentaman palkinnon.

Opel-uutisia - Opelin myynti- ja markkinointijohtaja Jürgen Keller vastaanotti päätoimittajan Bernhard Weinbacherin ojentaman palkinnon.

”Mokka puolusti menestyksekkäästi Vuoden neliveto -titteliä, mistä olemme todella ylpeitä,” kertoi Jürgen Keller. ”Lukijaäänestys on meille aina erityisen tärkeä. Auto Bild Allradin lukijat tuntevat maasturinsa ja katumaasturinsa, minkä vuoksi arvostamme tätä tunnustusta suuresti.”

 

Toinen Opelin voittajista oli Insignia Country Tourer. Se nousi kymmenen prosentin äänisaaliilla Audi A6:n ja A4:n jälkeen hienosti kolmanneksi 4x4 -sarjassa jättäen taakseen joukon vakiintuneita kilpailijoita, kuten Volvo XC 70 ja VW Passat Alltrack.

Opel Mokka - Menestystarina

Opel-uutisia - Opel Mokka jatkaa menestyksen aallonharjalla Vain puolitoista vuotta ensiesittelystään Mokka on vakuuttanut jo yli 200 000 autonostajaa.

Opel Mokka jatkaa menestyksen aallonharjalla Vain puolitoista vuotta ensiesittelystään Mokka on vakuuttanut jo yli 200 000 autonostajaa, minkä ansiosta se on Euroopan myydyimpiä autoja.

 

Sen menestykseen on monta syytä. Mokka on modernisoinut katumaasturiluokan tuomalla innovatiivisen teknologian ja ylemmistä autoluokista tutut ominaisuudet laajemman asiakaskunnan ulottuville. Näitä ovat muun muassa sopeutuvat AFL+-ajovalot , ergonomiset AGR-sertifioidut selkäystävälliset istuimet sekä toisen sukupolven integroitu FlexFix-polkupyöräteline – kaikki ominaisuuksia, jotka Mokka on tuonut katumaasturiluokkaan ensimmäisenä. Auton pituus on 4,28 metriä ja siinä on reilut tilat viidelle henkilölle, korotettu istuinkorkeus ja ominaisuudet, jotka täyttävät kaikki jokapäiväisen ajon asettamat vaatimukset. Urheilullinen ja tyylikkäästi muotoiltu Mokka on ihanteellinen myös seikkailuhenkisten kuljettajien viikonloppumatkoja ajatellen.