Vahva Opel-mallisto uudistuu nopeaan tahtiin

17.9.2014

Opelin henkilöautomalliston loppuvuoden tärkeimmät uutuudet ovat Adam Rocks ja viidennen sukupolven Corsa, jotka saapuvat Suomeen vuoden lopulla. Mutta myös muut mallisarjat uudistuvat ja saavat lisää varusteita.

 

Opel aloitti kuluvan vuoden jälkimmäisen puoliskon komeasti kasvattamalla markkinaosuutensa sekä heinä- että elokuussa reiluun viiteen prosenttiin. Tavoitteena on jatkaa vähintään samaa tahtia niin vuoden viimeisinä kuukausina kuin vuonna 2015, minkä takia Opelin eri malleihin on tehty oivallisia parannuksia.

 

Astrassa, Mokkassa ja Zafira Tourerissa Enjoy-varustetaso on korvattu uudella Drivella, mikä tuo mukanaan entistä paremman vakiovarustelun. Opelin ostaja saa rahalleen entistäkin paremman vastineen. Yhteistä näille uusille Drive-malleille on korkeatasoinen audio, jonka yhteydessä on IntelliLink-multimediajärjestelmä. Värillisen suuri näyttö auttaa käyttämään niitä helposti ja järjestelmään saa yhdistettyä niin omat soittimet kuin älypuhelimen. IntelliLinkiin kuuluu myös Bluetooth, mikä lisää osaltaan liikenneturvallisuutta.

 

Uudessa Mokka Drivessä on on mukavuutta parantavat, tyylikkäät 17-tuumaiset kevytmetallivanteet. Turvallisuutta lisäävät mäkipidätin ja alamäkihidastin sekä takaistuimen kattava älykäs turvavyömuistutin. Nopeusrajoittimen sisältävä vakionopeussäädin lisää sekä turvallisuutta että mukavuutta, kuten tekee myös ohjauspyörän lämmitin. Uuden Opel Mokka Driven hinnat alkavat 22 693 eurosta. Nelivetoisena Mokka Drive maksaa bensiinimoottorilla 27 690 ja dieselmoottorilla varustettuna 29 964 euroa.

 

Uusi Opel Astra Drive on hinnoiteltu erittäin houkuttelevaksi, sillä se maksaa 1,4-litraisella 103 kW (140 hv) tehoisella moottorilla varustettuna viisiovisena 21 995 euroa ja Sports Tourerina tuhat euroa enemmän. Mallissa on normaaliksi katsottavien turvallisuus- ja mukavuusvarusteiden lisäksi muun muassa pysäköintitutka edessä ja takana, osittainen nahkaverhoilu, takaistuimen keskikyynärnoja suksiluukulla, samanlainen monipuolinen IntelliLink-audio kuin Mokkassa ja automaatti-ilmastointi.