Uusi Opel Corsa esitellään Pariisin autonäyttelyssä.

15.9.2014

Opel Uutiset - Uusi Opel Corsa

Opel Corsa siirtyy viidenteen sukupolveen

Pariisin autonäyttelyssä esitellään uusi Corsa E. Neljää aiempaa Corsa-sukupolvea on valmistettu 12 miljoonaa kappaletta, joten Opel haluaa varmistaa suursuosikin menestyksen jatkon. Uuden Corsan sisustus on laadultaan ja varusteiltaan luokan paras. Ennen Pariisin autonäyttelyä, keskiviikkona 1.10. on mahdollisuus tutustua uutuuteen jo etukäteen.

 

Opel on panostanut uuteen Corsaan todella väkevästi, sillä se kilpailee Euroopan suosituimmassa autoluokassa. Neljän sukupolven ja 32 vuoden aikana Opel Corsaa on myyty lähes 12 miljoonaa kappaletta, millä se on luokan toiseksi eniten rekisteröity automalli kautta aikojen.

 

Ulkonäöltään uusi Corsa on moderni jatkaen tyylikkäästi Opelin muotoilufilosofiaa. Korin linjat ovat aivan uudet, mutta suuremmat muutokset on tehty ohjaamoon, joka on nostettu huipulle Corsan kokoluokassa. Korkeatasoiset materiaalit ja Opelin palkittu tietoviihdejärjestelmä auttavat kuljettajaa sekä matkustajia olemaan jatkuvasti monin tavoin yhteydessä ympäristöön.

 

Viiden sukupolvi tuo autoon aivan uudet 1,0-litraiset kolmisylinteriset turbomoottori, minkä lisäksi nykyisiä vapaasti hengittäviä bensiinimoottoreita ja turbodieseleitä on kehitetty edelleen.

 

Opel Corsa nousee myös varusteiltaan luokkansa huipulle. Siihen saa lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja muita varusteita, joita on totuttu näkemään vain paljon kalliimmissa automalleissa.

 

Mahdollisuus ennakkotutustumiseen

Uusi Opel Corsa ja sen edeltäjät ovat nähtävissä Pariisin autonäyttelyn yhteydessä jo lehdistöpäiviä edeltävänä keskiviikkona 1.10. kello 11.00 – 17.00 ravintolassa Le Marché, osoitteessa 2 Place du Marché, Sainte Catherine, 75004.

 

Kaikkien eri sukupolvien Opel Corsat liikkuvat ravintolan ympärillä, joten niistä saa hyviä kuvia ja tilaisuudessa voi myös filmata, minkä lisäksi autoihin pääsee kyytiin. Paikalla on myös tiedotuspäällikkö Tomi Hämäläinen kertomassa Corsan tulosta Suomeen.