Opel-myynti alkaa Tampereen Lielahdella.

20.11.2014

Opelin myynti on kasvanut vauhdilla vuonna 2014. Sama vauhti halutaan varmistaa jatkossakin parantamalla palvelua, mihin kuuluu yhtenä osana Opelin saatavuus tärkeillä alueilla. Tampereella Lielahti on nopeasti kehittyvä alue, minkä takia seuraava askel otetaan siellä kun Autosalpa Oy aloittaa Opel-myynnin vauhdikkaasti avajaisviikonlopulla 22.-23.11.

 

Suomessa sekä henkilö- että pakettiautojen rekisteröinnit ovat tänä vuonna edellisen vuoden tasolla. Se tarkoittaa, että autokanta vanhenee ja koko ala on vaikeassa tilanteessa. Vasta 140 000 henkilöauton myynti estäisi autojen keski-iän kasvun ja varmistaisi työpaikkojen säilymisen.

 

Synkästä kokonaisnäkymästä huolimatta Opelille vuosi 2014 on ollut hyvin myönteinen. Kymmenen kuukauden jälkeen henkilöautojen rekisteröinneissä kasvua on 12,8 prosenttia ja pakettiautoissa vastaava luku on peräti 49,7 prosenttia.

 

Uutuuksia on tulossa nopeaan tahtiin, sillä vuoden vaihteessa saadaan myyntiin trendikäs, näppärä Adam Rocks sekä pikkuautomarkkinoille rynnistävä viidennen sukupolven Corsa. Pakettiautoissa on helppo ennustaa myynnin kasvua vuodelle 2015, kun uusi Vivaro saapuu liikkeisiin.

 

Tampereen ja sitä ympäröivän Nokian ja Ylöjärven alueella Opelin myyntiä ja asiakaspalvelua parantaa ensi viikonlopusta lähtien uusi jälleenmyyjä, kun Autosalpa aloittaa saksalaismerkin myynnin ja huollon.

 

”Opel sopii laadukkaana ja luotettavana saksalaismerkkinä valikoimaamme erittäin hyvin”, kommentoi Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Siren.

 

Myynnin ja huollon lisäksi Opel-asiakkaille avautuvat kaikki Autosalpa Oy:n palvelut ja Autosalpa Klubin jäsenyys. Etuina kanta-asiakasjärjestelmässä ovat muun muassa ilmainen huollon sijaisauto ja alhaisemmat maksut rengashotellissa. Tampereen Autotalon päälliköllä, Mika Valkilalla on hyvä asenne uuteen aikakauteen Opelin kanssa: ”Haluamme oppia tuntemaan Opel-asiakkaamme, jolloin voimme palvella heitä mahdollisimman hyvin.”

 

”Autosalpa Oy on hyvin johdettu perheyritys, joka on menestynyt vaikeinakin aikoina. Olemme varmoja, että yhteistyössä pystymme nostamaan Opelin osuutta Tampereella ja sen ympäristössä”, kuvailee Opel Finland Oy:n toimitusjohtaja Rami Kittilä nyt alkavaa yhteistyötä.