Palkintoseremonia: Opelin toimitusjohtaja Neumann vastaanottaa uudelle Corsalle myönnetyn AUTOBEST 2015 palkinnon.

20.2.2015

  • Loistelias gaala Zagrebissa: Juhlallista tilaisuutta tähditti kansainvälisten kutsuvieraiden kaarti
  • Jo toinen peräkkäinen voitto: Uusi Corsa kulkee edeltäjiensä vanavedessä
  • ”Vuoden 2015 Euroopan paras auto-ostos”: Corsa vakuutti 15 maata edustaneen tuomariston
Opel-uutisia - merkittävä huomionosoitus: Opelin toimitusjohtaja Karl-Thomas Neumann vastaanotti uudelle Opel Corsalle myönnetyn vuoden 2015 Euroopan paras auto-ostos -palkinnon AUTOBESTin toimitusjohtajalta Ilia Seliktarilta (oik.). Tilaisuuden juonsi näyttelijänä ja laulajana tunnettu Mila Elegovic.

Rüsselsheim/Zagreb. Ilta oli Opel Corsan. Opelin toimitusjohtaja Neumann vastaanotti uudelle Corsalle myönnetyn AUTOBEST 2015 -palkinnon Kroatian pääkaupungissa Zagrebissa pidetyssä palkintogaalassa. Uusi pienen kokoluokan auto Rüsselsheimista päihitti kisassa Hyundai i20:n, Skoda Fabian ja Citroën C4 Cactusin etenkin erinomaisen hinta–laatusuhteensa ansiosta ja tästä näyttönä Corsan palkintokaappia koristaa vuoden 2015 Euroopan paras auto-ostos -palkinto.

Opel-uutisia - Opel Zagrebissa: Opelin toimitusjohtaja Karl-Thomas Neumann ja uusi, palkittu Corsa yhteiskuvassa Kroatian kansallisteatterin edustalla.

”Me olemme Opelilla todella ylpeitä saadessamme vastaanottaa uudelle Corsalle myönnetyn arvostetun AUTOBEST 2015 -palkinnon. Haluan kiittää tuomaristoa koko tiimimme puolesta. Asiakkaamme ovat mitä ilmeisimmin valinnasta samaa mieltä. Lokakuun Pariisin ensiesittelynsä jälkeen uutta Corsaa on myyty 120,000 yksikköä kertovat siitä, että Corsan menestystarina jatkuu nyt viidennen sukupolven voimin – Corsaa on 32 vuoden aikana myyty jopa 12,5 miljoonaa kappaletta,” sanoi Opelin toimitusjohtaja Neumann palkintogaalassa Zagrebissa.

Opel-uutisia - AUTOBEST-gaala: Tuomariston puheenjohtaja Dan Vardie ja Opelin toimitusjohtaja Neumann Kroatian pääkaupungissa Zagrebissa pidetyssä palkintogaalassa.

Puheenjohtaja puhui koko 15 maata edustaneen tuomariston puolesta, ”Uusi Corsa on osoittanut olevansa todellinen pieni suuri auto. Tuomariston jäsenistä jokainen oli vakuuttunut ominaisuuksista, joiden ansiosta uusi Opel Corsa on vuoden 2015 Euroopan paras auto-ostos.”

Opel-uutisia - Opel Zagrebissa: Opelin toimitusjohtaja Karl-Thomas Neumann ja uusi, palkittu Corsa yhteiskuvassa Kroatian kansallisteatterin edustalla.

Gaalaa tähditti runsas joukko median ja päättäjien edustajia ja sen juonsi tunnettu näyttelijä ja laulaja Mila Elegovic.

 

AUTOBEST-palkinto on erittäin suosittu ja arvostettu saavutus noin 300 miljoonan kuluttajan markkina-alueella. Corsa on Opelin tärkeimpiä malleja ja sen myynti kattaa noin neljänneksen brändin kokonaismyynnistä. Neljännen sukupolven Corsa D:tä, joka niin ikään voitti AUTOBEST-palkinnon, myytiin jopa 3 miljoonaa yksikköä vuosien 2006 ja 2014 välillä. Uusi Corsa on Opelin tämänhetkisen tuotetarjonnan kulmakiviä. Opel lanseeraa vuoteen 2018 mennessä 27 uutta autoa ja 17 uutta moottoria.