Ensiesittelyssä uusi Opel Vivaro Combi.

8.6.2015

Opel Uutiset - Ensiesittelyssä uusi Opel Vivaro Combi

Opelin vaihtoehdot taksiksi kasvavat merkittävästi uuden Vivaro Combin myötä. Se tuo mainion lisän Insignian ja Zafira Tourerin rinnalle, jotka ovat nähtävänä tutustumista varten. Lisäksi pääkaupunkiseudulla LänsiAuto on panostanut vahvasti taksipalveluun.

 

Opel jatkaa jo kolmatta vuotta peräkkäin myynnin ja markkinaosuuden kasvattamista niin henkilö- kuin pakettiautoissa. Toukokuussa Opel oli jo seitsemänneksi eniten rekisteröity henkilöautomerkki reilusti yli viiden prosentin markkinaosuudella. Pakettiautoissa Opel on viidennelllä sijalla 8,7 prosentin markkinaosuudella, joka on tullut rekisteröintien lisäännyttyä yli 70 prosentilla viime vuoteen verrattuna.

 

Uudeksi kasvukohteeksi on otettu taksit, joiden käyttöön myydään vuosittain noin 3 000 uutta autoa. Taksikäytössä auton tulee olla tilava, luotettava ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Opelin mallisto ja varsinkin ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä Vivaro Combi vastaavat hyvin taksien vaatimuksiin.

Kuljettaja huomioitu

Uuden Opel Vivaro Combin valtteihin kuuluu ergonominen, mukava ohjaamo, jossa kuljettaja ei väsy työpäivän aikana. Viime syksynä esitelty toisen sukupolven Vivaro on 116 mm edeltäjäänsä pidempi ja suuri osa tuosta lisästä tulee ohjaamon hyväksi. Niinpä kuljettajalle on runsaasti tilaa ja hän voi nauttia auton tyylikkyydestä ja hyvästä varustelusta.

 

Vakiona on muun muassa 7-tuumaisella värillisellä kosketusnäytöllä varustettu tietoviihdejärjestelmä, johon kuuluvat navigaattori ja Bluetooth. Ne helpottavat työtä ja lisäävät samalla turvallisuutta. Mukavuutta lisää kesäisin ilmastointilaite ja talvella ajastettava lisälämmitin.

 

Taloudelliset moottorit

Opel Vivaron uudet moottorit ovat saaneet kiitosta hiljaisuudestaan, tarjoamastaan suorituskyvystä sekä pienestä kulutuksestaan. Kaksoisahdettujen moottorien toiminta on miellyttävää, kun pienemmän ahtimen ansiosta suurin vääntömomentti on käytössä jo 1 500 r/min käyntinopeudella.

 

Vivaro Combin myötä tulevat uudet Euro 6 -moottorit, jotka ovat vielä tähän mennessä myynnissä olleitakin tehokkaampia ja taloudellisempia. Valittavana ovat 92 kW (125 hv) ja 107 kW (145 hv) tehoinen moottori. Niistä 92 kW tehoisella yhdistetty kulutus on lyhytkorisella Vivaro Combilla vain 5,7 l/100 km ja CO2-päästöt 149 g/km.

 

Hinnat alkavat tuon mallin 42 636,90 eurosta, jolloin tavaratilan koko on 1,2 kuutiometriä. Vaihtoehtona on 300 mm pidempi Vivaro Combi, jossa on kuutiometrin verran suurempi tavaratila ja sen hinta on 43 889,05 euroa. Tehokkaammalla moottorilla varustettuna hinnat ovat 45 752,06 ja 47 328,37 euroa.

 

Pääkaupunkiseudulla Opel-taksipalvelua 24/7

LänsiAuto on räätälöinyt taksiautoilijoille aivan oman palvelukonseptin, joka otettiin käyttöön helmikuussa 2015. Se varmistaa, että Opel-taksit ovat jatkuvasti tienaamassa –kustannustehokkaasti.

 

Takseille on LänsiAutossa oma huollon numero, joka palvelee vuorokauden ympäri. Uuteen taksikäyttöön hankittavaan Opeliin saa edullisen huolenpitosopimuksen, minkä avulla auton kulut eivät aiheuta yllätyksiä, vaan ne voi helposti budjetoida etukäteen. Auton huollon tai korjauksen ajaksi on tarjolla Opel-varataksi, joten vuorot eivät jää ajamatta.