Opel-myynti vahvalle osaajalle Iisalmessa.

8.10.2015

Opel Astra

Opelin suosio Suomessa kasvaa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Lisääntyvä myynti ja kasvava Opel-kanta tarvitsevat taitavia, palvelevia osaajia pienilläkin paikkakunnilla. Opelin jälleenmyyjäorganisaatio saa mainion vahvistuksen Iisalmeen.

 

Yhdeksän kuukauden jälkeen henkilöautojen rekisteröinnit ovat Suomessa suunnilleen viime vuoden vauhdissa ja pakettiautomyynti lievässä vajaan seitsemän prosentin kasvussa. Opelin vauhti on aivan toisenlainen, sillä Opel-henkilöautojen rekisteröinnit ovat nousseet melkein kymmenen prosenttia ja pakettiautojen yli 50 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

 

Opel on noussut merkkikohtaisessa rekisteröintitilastossa jo sijalle yhdeksän, eikä eroa edellä olevaan ole kuin vähän yli sata autoa. Mallikohtaisessa tilastossa suosituin Opel-malli on uusi Corsa, joka on kumulatiivisissa rekisteröinneissä sijalla 15. Myös Astra ja Mokka ovat 30 suosituimman automallin joukossa. Ja vauhti on vain kiihtymässä, sillä lokakuussa esitellään täysin uusi Opel Astra.

 

Opel-myyntiä vauhdittaa osaltaan se, että Iisalmessa Opel siirtyy hyviin käsiin, kun Autotalo Hartikainen saa edustuksen lokakuussa. Autotalo Hartikainen on täyden palvelun keskus, jossa palvellaan asiakkaita niin uusien kuin vaihtoautojen myynnissä, huollossa ja korjaamolla yli 30 vuoden kokemuksella autokaupasta. Myös korikorjaukset kuuluvat täyden palvelun liikkeen valikoimaan.

 

Autotalo Hartikainen toimii neljällä paikkakunnalla ja se on osa E. Hartikainen Oy:tä, joka juhlii tänä vuonna 50-vuotisjuhlaansa. Autokaupan yhtiö aloitti vuonna 1984 ja toiminta on laajentunut ja kasvanut nopeaan tahtiin.

 

Autotalo Hartikaisen toimialajohtaja Sami Salo on hyvin tyytyväinen uudesta edustuksesta: ”Opel on tärkeä merkki, jonka merkitys markkinoilla kasvaa suosion lisääntyessä ja markkinaosuuden noustessa. Iisalmen seudulla on vankka Opel-kanta, jota palvelemme mielellämme. Yhtiömme puolen vuosisadan perinteisiin kuuluu, että pidämme sen, minkä lupaamme ja haluamme olla avoimessa kanssakäymisessä asiakkaidemme kanssa.”

 

Toimitusjohtaja Rami Kittilä Opelin maahantuonnista pitää Autotalo Hartikaista hyvänä ratkaisuna alueen suurelle asiakaskunnalle: ”Autotalo Hartikaisella on hyvä maine Itä-Suomessa, joka perustuu hyvään ja rehtiin palveluun. Yhtiön työntekijät ovat tottuneet palvelemaan ns. premium-merkkien asiakkaita, mikä sopii mainiosti yhteen uuden Opel Astran ja Opelin tulevaisuuden kanssa.”