Opel Astra Sports Tourerin hinnat julkistettu

15.2.2016

Vuoden Autoksi Suomessa 2016 valitun Opel Astran mallisto laajenee nyt Astra Sports Tourer -farmarimallilla. Uutuus saadaan liikkeisiin huhtikuun alussa, mutta ennakkomyynti alkaa nyt. Astra Sports Tourerin hinnat alkavat 21 999 eurosta.

Viime syksynä myyntiin tullut viisiovinen Opel Astra on kerännyt jo lukuisan määrän palkintoja. Se on valittu Vuoden Autoksi Suomessa 2016, minkä lisäksi se on voittanut lukuisia maakohtaisia Vuoden Auto -palkintoja ja useita Kultainen Ohjauspyörä -tunnuksia.

 

Nyt Astra-mallisto laajenee Sports Tourer -farmarimallilla, jonka voi valita 5-ovisen version tapaan joko Enjoy- tai Innovation-varustelutasolla. Jo Enjoy-mallissa vakiovarusteluun kuuluu muun muassa IntelliLink -multimediajärjestelmä, 7-tuumainen kosketusnäyttö ja lämmitettävä, nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Sports Tourerissa Innovation-varustelun merkittävin uutuus on Handsfree-takaluukku. Lisäksi Innovation-tasossa on muun muassa Opel Eye -etukamera, jossa on liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kaistavahti sekä 6-suuntaisilla säädöillä varustetut urheiluistuimet ja lämmitettävä takaistuin. Lisämukavuutta tai monikäyttöisyyttä kaipaavat voivat vielä näiden lisäksi valita kuljettajalle hierovan AGR-istuimen ja 40/20/40 -jaettavan takaistuimen.

 

Astra on jo nyt saanut runsaasti kiitosta siitä, että se tarjoaa rahalle vastinetta. Se on esimerkiksi luokassaan ainoa malli, jossa on mukautuva IntelliLux LED matriisi -järjestelmä. Tämä takaa optimaalisen ajovalaistuksen kaikissa ajotilanteissa.

 

Astran moottorivalikoimaan kuuluu entistä taloudellisempia ja vähäpäästöisempiä moottoreita. Vaihtoehtoja on tässä vaiheessa kolme: 1.0 turbo (105 hv), 1.4 turbo (manuaaliversiossa 125 hv, automaattiversiossa 150 hv) ja 1.6 CDTI (110 hv/136 hv), jonka CO2-päästöt ovat manuaalivaihteisessa versiossa varsin alhaiset 92 g/km. Pienemmän bensiinivaihtoehdon saa halutessaan myös ECT-automaattivaihteistolla, jolloin CO2-päästöt ovat varustetasosta riippuen alhaisimmillaan 97 g/km.

 

 

Hinnat alkaen:

 

Enjoy

Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo ecoFLEX Start/Stop M5 21 999 €

Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo Start/Stop ECT-automaatti 22 716 €

 

Innovation

Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo Start/Stop ECT-automaatti 23 819 €

Opel Astra Sports Tourer 1.4 Turbo ecoFLEX Start/Stop M6 25 258 €