Opel-uutisia

4.2.2016

Opeleita rekisteröitiin tammikuussa yli 40 % enemmän kuin vuotta aiemmin

Tammikuussa henkilöautojen rekisteröinnit kasvoivat komeasti melkein viisitoista prosenttia viime vuoteen verrattuna. Opelin suosio nousi paljon reippaampaa vauhtia, sillä niitä rekisteröitiin tammikuussa yli 40 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Merkin markkinaosuus nousi jo yli kuuden prosentin. Opel-pakettiautojen rekisteröinnit lisääntyivät vielä vauhdikkaammin yli 50 prosentilla.

Mallikohtaisessa rekisteröintitilastossa lukuisia palkintoja kerännyt ja muun muassa Vuoden Autoksi Suomessa 2016 valittu uusi Opel Astra nousi heti kymmenen suosituimman mallin joukkoon seitsemännelle sijalle. Myös Corsalle tammikuu oli erinomainen - sen rekisteröinnit melkein kaksinkertaistuivat vuoden takaiseen verrattuna.


Opel Insigniassa korkeatasoinen turvavarustelu vakiona

Opelin teemana läpi malliston on tarjota asiakkaalle paljon vastinetta rahalle. Suurin osa Opel Insignia -mallisarjasta hyötyi vuoden vaihteessa alentuneesta autoverosta, sillä Insignia Hatchbackin hinnat alkavat 26 774,66 eurosta ja Sports Tourerin 27 862,63 eurosta. Lisäksi vakiovarustelu on nyt entistä kattavampi.


Kaikissa Opel Insignioissa on nyt vakiona valmius Apple CarPlay -laitetta varten ja IntelliLink-multimediajärjestelmä, jonka navigaattoria, bluetoothia ja muita ominaisuuksia käytetään kahdeksan tuuman kosketusnäytöllä. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös palkitut, mukautuvat kaksoisksenonvalot, kaukovaloautomatiikka, mukautuva vakionopeudensäädin, Opel Eye -kamera liikennemerkkitunnistuksella, kaistalta poistumisen ja törmäysvaroitin pysäytystoiminnolla.


Uutuus Vivaro Sportive edustusluokan ajomukavuutta ammattikäyttöön

Vuonna 2015 Vivaro-malliston myynti kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna. Nyt suosittu mallisto kasvaa uudella Vivaro Sportivella, joka tarjoaa tehokkaan moottorin ja huippuvarustelun erittäin kohtuulliseen hintaan. Uudessa Vivaro Sportivessa on kolmesta vaihtoehdosta tehokkain, kaksoisahdettu 103 kW (140 hv) tehoinen moottori, jossa on vääntöä 340 Nm. Kulku on täyteen kuormattunakin kevyttä, mutta kulutus on silti hyvin alhainen. Yhdistetty kulutus on vain 6,1 l/100 km ja vastaava CO2-päästö on luokan alhaisimpia, ainoastaan 160 g/km.

Vivaro Sportiven tunnistaa kromatusta jäähdyttäjän säleiköstä, korin värisestä takapuskurista, kylkilistoista ja taustapeilien suojista sekä 17-tuumaisista kevytmetallivanteista. Käytännöllisyyttä lisää vakiovarusteena oleva avaimeton lukitus ja käynnistys, minkä ansiosta avainta ei tarvitse kaivaa esiin taskusta. Pysäköitäessä ja ahtaisiin paikkoihin peruutettaessa apuna on peruutuskamera.


Yli puoli miljoonaa Opel Mokkaa

Opel Mokka nousi nopeasti niin eurooppalaisten kuin suomalaisten suosikiksi kompaktien katumaasturien luokassa. Vuonna 2015 Mokkaa rekisteröitiin Euroopassa 16 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Kolmessa vuodessa Mokkan tilauskanta on ylittänyt puolen miljoonan auton kunnioitettavan rajapyykin.

Mokkan vahvuuksia ovat tyylikäs ulkonäkö, näppärä koko, taloudelliset moottorit ja etenkin talvikuukausina liikkumista helpottava tarpeen tullen kytkeytyvä neliveto. Sen ansiosta Opel Mokka on saanut kahtena peräkkäisenä vuonna All-wheel Drive Car of the Year -arvonimen.


Opel Corsaan nyt kolmen vuoden takuu

Opel Corsan suosio kasvoi vuonna 2015 yli kolminkertaiseksi edellisvuoteen verrattuna ja se nousi suosituimmaksi Opel-malliksi. Tänä vuonna Corsan suosion uskotaan jatkuvan. Tällä hetkellä käynnissä olevassa kampanjassa Corsan saa nyt kolmen vuoden takuulla, minkä lisäksi ensimmäisten kolmen vuoden ajan myös määräaikaishuollot ovat maksuttomia. Lisäksi asiakas saa veloituksetta Opel Assistance -palvelun, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Geneven autonäyttelyn tähti: Opel GT Concept

Keväällä automuotia ihastellaan 86. kerran Geneven autonäyttelyssä. Yksi tämän vuoden kauneimmista uutuuksista on epäilemättä Opel GT Concept, joka kunnioittaa monin tavoin puoli vuosisataa sitten esiteltyä Opel Experimental GT:tä. Yhteistä kaksikolle ovat korin linjat, keveys eli alle tuhannen kilon paino ja pieni, taloudellinen moottori.

Uusi Opel GT Concept antaa viitteitä tulevien mallien muodoista ja siinä on paljon innovatiivisia, ennen näkemättömiä ratkaisuja kuten ovien poikkeuksellinen saranointi ja avauslevy katolla. Myös GT Conceptin ohjaamo edustaa tulevaisuutta.