Vauhti-Vaunu aloittaa Opelin jälleenmyynnin Lappeenrannassa

26.2.2016

Vauhti-Vaunu aloittaa Opelin jälleenmyynnin Lappeenrannassa

 

Vauhti-Vaunu avaa neljännen Opel-liikkeensä Lappeenrantaan 1.3.2016. Yli 70 vuoden ajan autokauppaa tehnyt Vauhti-Vaunu edustaa Opelia jo Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kotkassa.

Vauhti-Vaunun toimitusjohtajan Petri Honkasen mukaan neljäs liike Lappeenrannassa on luonteva lisä yhteistyöhön Opelin kanssa. ”Olemme erittäin iloisia, että meillä on Opelin edustus nyt kaikissa liikkeissämme.

Honkanen kertoo, että Vauhti-Vaunussa uskotaan vahvasti Opeliin ja sen tulevaisuuteen. ”Opel on meille erittäin tärkeä merkki ja haluamme panostaa yhteistyöhön kaikilla osa-alueilla. Opelin arvomaailma käy hyvin yksiin meille tärkeiden arvojen kuten asiakastyytyväisyyden ja hyvän palvelun kanssa ja Opel-myyntimme onkin käynnistynyt niin Mikkelissä, Savonlinnassa kuin Kotkassakin erinomaisesti. Lisäksi laajeneva mallisto antaa meille uusia mahdollisuuksia.”

Opelin markkinaosuus ja myynti kasvussa

Opelin maahantuonnin toimitusjohtaja Rami Kittilä toivottaa uuden liikkeen lämpimästi tervetulleeksi Opel-perheeseen. ”Uudistuva mallisto ja kasvava myynti edellyttävät myös jälleenmyyntiverkoston vahvistamista. Vauhti-Vaunu on vahva osaaja, jonka kanssa meillä on yhteistyötä jo usealla paikkakunnalla.”

Opelin markkinaosuus on kasvanut Suomessa kolmena vuonna peräkkäin. Myös vuosi 2016 on käynnistynyt Opelin osalta vauhdikkaasti. Merkkikohtaisessa henkilöautojen rekisteröintitilastossa Opel on helmikuun viimeisellä viikolla jo sijalla 6 ja vastaavasti pakettiautoissa sijalla 5. Syksyllä myyntiin tullut uusi Astra on löytänyt paikkansa ja noussut kovaa vauhtia kamppailemaan segmenttinsä kärkisijoista. Nyt ennakkomyyntiin tullut, huhtikuun alussa liikkeisiin saapuva Astra Sports Tourer -malli vauhdittaa merkin kysyntää entisestään.