Autotalo Hartikainen aloittaa Opel-myynnin myös Kajaanissa.

28.6.2016

Opel vahvistaa jälleenmyyjäverkostoaan. Syksystä lähtien Opelia Iisalmessa edustanut Autotalo Hartikainen aloittaa heinäkuun alussa Opel-myynnin myös Kajaanissa.

 

Opelin myynti on kasvanut Suomessa jo kolmatta vuotta peräkkäin ja vahva kasvu on jatkunut myös tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Tammikuun alusta laskettuna Opelin rekisteröinnit ovat kasvaneet viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna noin 35 prosenttia. Kysyntää ovat vauhdittaneet uusien mallien lisäksi muun muassa Opel Astran saama Vuoden Auto Euroopassa -palkinto – Astra on noussut vauhdilla Suomen suosituimpien automallien listalle (tammi-toukokuussa rekisteröintien kasvu lähes +200 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna).

 

Kasvaneen myynnin ja vauhdikkaasti uusiutuvan malliston myötä Opel on vahvistanut jälleenmyyjäverkostoaan johdonmukaisesti. Opelin jälleenmyyjäverkoston uusimpiin tulokkaisiin kuuluva Autotalo Hartikainen aloittaa heinäkuun alusta Opel-myynnin Iisalmen lisäksi myös Kajaanissa.

 

”Myynnin kasvu vaatii vahvoja ammattilaisia ja on hienoa, että pääsemme laajentamaan yhteistyötämme Autotalo Hartikaisen kaltaisen osaajan kanssa. Yhteistyömme Iisalmessa on käynnistynyt erinomaisesti ja on luontevaa laajentaa sitä nyt myös Kajaaniin. Heillä on erittäin ammattitaitoinen ote, osaava henkilökunta ja hyvä maine. Erinomaiseen palveluun perustuva toimintatapa sopii täydellisesti meidän ajatusmaailmaamme”, kommentoi toimitusjohtaja Rami Kittilä Opelin maahantuonnista.

 

Autoliike Hartikaisen autokaupan toimialajohtaja Sami Salo on ilahtunut yhteistyön
laajentumisesta. "Opel sopii erinomaisesti meidän valikoimaamme ja sen myötä asemamme Kainuussa vahvistuu entisestään. Toivotamme kaikki nykyiset ja uudet Opel-asiakkaat tervetulleeksi asioimaan liikkeeseemme myös Kajaanissa.”

 

E. Hartikainen Oy:hyn kuuluva Autotalo Hartikainen on täyden palvelun autotalo, jolla on yli 30 vuoden kokemus autokaupasta. Neljällä paikkakunnalla toimivan Autotalo Hartikaisen palveluihin kuuluu automyynnin ja huoltopalveluiden lisäksi myös muun muassa korikorjaukset.