Opelin rekisteröinnit huimassa kasvussa ensimmäisellä vuosipuoliskolla – kasvua 40 prosenttia.

28.6.2016

Opel myi Suomessa tammi-kesäkuussa yli 1100 autoa enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona ja Opelin henkilöautorekisteröinnit kasvoivat lähes 40 prosenttia. Kesäkuussa Opel oli Suomen 5. rekisteröidyin henkilöauto.
 

Opel on kasvattanut markkinaosuuttaan tasaisella tahdilla kolmen vuoden aikana ja sama vauhti on jatkunut vuoden 2016 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Saksalaismerkkiä on rekisteröity tammi-kesäkuussa jo yli 1100 autoa enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona. Opelin henkilöautorekisteröinnit kasvoivat tammi-kesäkuussa lähes 40 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, kun kokonaismarkkinat kasvoivat samaan aikaan 15 prosenttia. Kesäkuussa Opelin markkinaosuus oli henkilöautoissa 6,35 prosenttia ja Opel oli 5. rekisteröidyin henkilöautomerkki kesäkuussa.

 

Tammi-kesäkuussa Opelin markkinaosuus on henkilöautojen osalta 5,78 % (viime vuonna vastaavana ajanjaksona 4,75%). Opel on sijalla 8. Suomen rekisteröidyimpien henkilöautojen listalla. Pakettiautoissa Opelin markkinaosuus oli tammi-kesäkuussa 8,26 prosenttia, mikä oikeutti rekisteröidyimpien pakettiautojen listalla sijalle 4.

 

Vuoden Autoksi niin Suomessa kuin Euroopassa valittu Opel Astra on noussut tammi-kesäkuussa Suomen 6. rekisteröidymmäksi automalliksi. Huhtikuussa markkinoille tullut Astra Sports Tourer ja laajentunut moottorivalikoima ovat niin ikään vauhdittaneet malliston kysyntää. Myös Opel Corsa on pitänyt paikkansa rekisteröidyimpien mallien TOP30-listalla.