Yksityisleasingilla Vuoden Auto Opel Astra ST käyttöön jopa 349 euron kuukausimaksulla.

23.8.2016

LänsiAuto tarjoaa uuden tavan Opelin hankintaan.

 

Suomen uusien autojen kaupassa kovinta vauhtia kasvava LänsiAuto tarjoaa nyt uuden ja edullisen keinon uuden Opelin hankintaan. Kyseessä on pitkäaikainen vuokraus eli yksityisleasing. Edullisimmillaan uuden Opelin saa tällaisella sopimuksella käyttöönsä 209 eurolla kuukaudessa.

 

 

Yksityisleasing tarjoaa asiakkaalle riskittömän, edullisen ja helpon tavan auton hankintaan. Kiinteä kuukausimaksu tarkoittaa sitä, että asiakkaan on helppo ennakoida kulujaan. Asiakkaan maksama kuukausimaksu sisältää auton vuokran lisäksi myös huollot, korjaukset, renkaat ja arvonalennuksen. Sopimukseen voi sisällyttää myös muun muassa rengassäilytyksen ja sijaisauton huoltojen ajaksi. LänsiAuton yksityisleasing-sopimukseen voi liittää myös edullisen liikennekaskovakuutuksen.

 

Useimmissa tapauksissa ei tarvita erillistä käsirahaa, ja asiakas saa mahdollisesta vaihtoautosta rahat suoraan tililleen. Tarvittaessa asiakas voi myös hyödyntää nykyisen auton arvon käsirahana. Sopimuksen päätyttyä asiakas voi vaihtaa auton taas vaivattomasti uuteen.

 

”Yritysautoilussa vuokraaminen eli leasing on ollut jo pitkään yleinen käytäntö uuden auton hankinnan rahoittamiseen. Me haluamme nyt tarjota saman mahdollisuuden myös kuluttajille – ja niin edullisesti, että tämä herättänee huomiota myös työsuhdeautoilijoissa sekä yritysautopäättäjissä. Vuokrat sisältävät aina pääoma-, huolto- ja korjauskulut, joten LänsiAuton yksityisleasingin myötä vuokra-autolla ajaminen on riskitöntä ja helppoa”, kuvailee LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

 

Opel vahvassa kasvussa

 

Opeleita on myyty tammi-heinäkuussa yli 40 prosenttia enemmän viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Merkin markkinaosuus oli heinäkuussa korkeimmillaan 15 vuoteen 7,97 prosentin markkinaosuudella. Astra oli heinäkuussa Suomen toiseksi myydyin automalli.

 

”Vuosi 2016 on ollut meille erinomainen. Vuoden Autoksi niin Euroopan tasolla kuin Suomessa valittu uusi Astra on täyttänyt kaikki odotuksemme ja löytänyt tiensä suomalaisten kuluttajien sydämiin”, kertoo Opelin toimitusjohtaja Rami Kittilä. ”Olen iloinen, että LänsiAuto on lähtenyt tarjoamaan asiakkaille tätä uutta tapaa Opelin hankintaan. Uskon, että yksityisleasingin myötä yhä useampi yksityisautoilija päätyy Astran tai jonkun muun Opel-mallin ohjauspyörän taakse.”