Opel ADAM ROCKS
Opel Zafira
Tarjous

ADAM NYT HUIPPUEDULLISELLA RAHOITUKSELLA! LISÄKSI OPEL-VAKUUTUKSEN TÄYSKASKON 1. VUOSI VAIN 149 €.

ADAMIN OSTAJALLE TARJOLLA HUIPPUEDULLINEN 0,5 % RAHOITUSTARJOUS (perustamiskulu 195 € + käsittelymaksu 10 €/kk)*:
Esimerkiksi: Adam Jam 1.2 ecoFLEX Start/Stop toimituskuluineen 15 489 € tai 185 €/kk*1
Kysy henkilökohtainen rahoituslaskelma Opel-myyjältäsi!

OPEL-VAKUUTUKSEN TÄYSKASKON 1. VUOSI VAIN 149 €**

Vakuutukseen sisältyvät valinnaiset lisäturvat Lasi- ja Lunastusturva. Etusi jopa 500 €.
Kysy lisää Opel-myyjältäsi!

VARUSTELE ADAMISI MYÖS EDULLISELLA VARUSTEPAKETILLA!
Esimerkiksi:
IntelliLink-multimediajärjestelmä alk. 289 €, sisältää seuraava ominaisuudet

  • 7” värillinen kosketusnäyttö
  • Mahdollistaa älypuhelimen toimintojen käytön (mm. puheluiden ja musiikin hallinta) kosketusnäytöltä
  • Siri Eyes Free ja Apple Car Play iPhonelle
  • Android Auto -valmius

*Rahoitustarjous koskevat uusia yksityishenkilöiden tekemiä ADAM-kauppoja 31.03.2017 asti. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.

** Vakuutustarjous on voimassa yksityisasiakkaille ja koskee kampanja-aikana 17.3.–31.3.2017 myytyjä, uusia Opel-henkilöautoja. Vakuutukseen sisältyvät valinnaiset lisäturvat Lasi- ja Lunastusturva. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy ja tarjous edellyttää liikennevakuu­tuksen ottamista Ifistä.

*1 Rahoitusesimerkki 0,5 %: Adam Jam 1.2 ecoFLEX Start/Stop kokonaishinta toimituskuluineen 15 488,63 €, korko 0,5 %, perustamiskulu 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 1 600 €, luoton määrä 14 083,63 €, kk-erä 184,99 €, suurempi viimeinen erä 1 900 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 15 239,26 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2,42 %.

Opel OnStar – henkilökohtainen avustajasi

OnStar tarjoaa Opel-kuljettajille mielenrauhaa, matkanteon helppoutta ja turvaa. Kolaritilanteessa OnStar-järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun OnStar-keskukseen, joka ohjaa tarvittaessa pelastuslaitoksen onnettomuuspaikalle. Jos olet liikkeellä vieraalla paikkakunnalla ja haluat tietää esimerkiksi lähimmän ravintolan sijainnin, paina vain auton OnStar-painiketta ja OnStar-keskus ratkaisee ongelman. OnStar-älypuhelinsovelluksella voit esimerkiksi helposti tarkistaa auton tärkeitä tietoja, kuten polttoaineen määrän ja renkaiden ilmanpaineet sekä avata ja sulkea ovet mistä päin maailmaa tahansa.

Opel OnStar on nyt vakiona koko ADAM-mallistossa.

Opel OnStar saatavilla nyt koko Opel-henkilöautomallistoon! OnStar-palvelu on käytettävissäsi suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu tarkemmin Opel OnStariin alla olevasta linkistä!