Opel Zafira
Opel Zafira
Tarjous

7-PAIKKAISEEN ZAFIRAAN NYT EDULLINEN RAHOITUS 0% KOROLLA JA OPEL-VAKUUTUKSEN TÄYSKASKON 1. VUOSI 149€.

7-paikkaisessa Zafirassa viihtyy jokainen. Sen takaavat suuret ja monipuolisesti muunneltavat tilat sekä IntelliLink-tietoviihdejärjestelmä, joka liitää älypuhelimen tai tabletin sisällön osaksi viihtyisää matkantekoa. Zafirassa on myös suomenkielinen Opel OnStar, joka tarjoaa napin painalluksella suoran puheyhteyden asiakaspalveluun, mahdollistaa auton ovien avaamisen ja sulkemisen etänä sekä paljon muuta.

NYT KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ EDULLINEN 0% RAHOITUSTARJOUS (perustamiskulu 195 € + käsittelymaksu 10 €/kk)*:

Esimerkiksi: Zafira Enjoy 1.4 Turbo EcoFLEX Start/Stop 140hv toimituskuluineen 30 145,07 € tai 319 €/kk*1
Kysy henkilökohtainen rahoituslaskelma Opel-myyjältäsi!

 

VARUSTELE ZAFIRA MYÖS EDULLISELLA KAMPANJAPAKETILLA:

Esimerkiksi Enjoy More -paketti alk. 721 €, sisältää

 • Pysäköintiavustin edessä ja takana
 • Ajovaloautomatiikka
 • Sumuvalot edessä
 • Automaatti-ilmastointi
 • Kromilistat sivulle ja kattokaiteisiin
 • Tummennetut takaikkunat
 • Keskikyynärnoja

tai Innovation-paketti alk. 721 €, sisältää

 • Palkitut AGR-etuistuimet 8-suuntaisilla säädöillä, urheiluistuimet
 • Navi IntelliLink 7” värikosketusnäytöllä
 • Opel EYE sis. mm. liikennemerkkien tunnistus ja kaistavahti
 • Peruutuskamera
 • Kangasmatot 4 kpl

 

OPEL-VAKUUTUKSEN TÄYSKASKON 1. VUOSI VAIN 149 €**

Vakuutukseen sisältyvät valinnaiset lisäturvat Lasi- ja Lunastusturva. Etusi jopa 500 €.

Kysy lisää Opel-myyjältäsi!

 

Opel OnStar – henkilökohtainen avustajasi

OnStar tarjoaa Opel-kuljettajille mielenrauhaa, matkanteon helppoutta ja turvaa. Kolaritilanteessa OnStar-järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun OnStar-keskukseen, joka ohjaa tarvittaessa pelastuslaitoksen onnettomuuspaikalle. Jos olet liikkeellä vieraalla paikkakunnalla ja haluat tietää esimerkiksi lähimmän ravintolan sijainnin, paina vain auton OnStar-painiketta ja OnStar-keskus ratkaisee ongelman. OnStar-keskus voi jopa lähettää osoitteen suoraan tehdasasenteiseen navigaattoriin, jolloin sinun ei tarvitse edes irrottaa otetta ratista osoitteen syöttämiseksi navigaattoriin. OnStar-älypuhelinsovelluksella voit esimerkiksi helposti tarkistaa auton tärkeitä tietoja, kuten polttoaineen määrän ja renkaiden ilmanpaineet sekä avata ja sulkea ovet mistä päin maailmaa tahansa.

Opel OnStar on nyt vakiona koko Zafira-mallistossa.

Opel OnStar saatavilla nyt koko Opel-henkilöautomallistoon! OnStar-palvelu on käytettävissäsi suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu tarkemmin Opel OnStariin alla olevasta linkistä!

*Rahoitustarjous koskee yksityishenkilöiden tekemiä uusia Zafira-kauppoja 30.9.2017 asti. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.

**Vakuutustarjous on voimassa yksityisasiakkaille ja koskee kampan­ja-aikana 1.9.–30.9.2017 myytyjä, uusia Opel-henkilöautoja ja -pakettiautoja. Vakuutukseen sisältyvät valinnaiset lisäturvat Lasi- ja Lunastusturva. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy ja tarjous edellyttää liikennevakuutuksen ottamista Ifistä.


*1 Rahoitusesimerkki 0%: Zafira Enjoy 1.4 Turbo EcoFLEX Start/Stop 140hv toimituskuluineen 30 145,07 €, korko 0 %, perustamiskulu 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 000 €, luoton määrä 26 340,07 €, kk-erä 319,02 €, suurempi viimeinen erä 4 400 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 27 255,07 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,00 %.