Opel Zafira
Opel Zafira
Tarjous

Uuden Zafiran Enjoy-malleihin älykkäät AFL LED -ajovalot kaupan päälle. Lisäksi huippuedullinen rahoitus 1,29 % korolla.

Uusi Zafira tarjoaa suuret sisätilat ja poikkeuksellisen monipuoliset istuin- ja säilytysratkaisut. Nyt kannattaa tutustua uutuuteen sekä hyödyntää myös varuste-etu.

Helmikuun ajan Zafiran Enjoy-malleihin AFL LED -ajovalot kaupan päälle (etusi jopa 1 271 €).*

Aiemmin vain kalliisiin autoihin varattu täysin sopeutuva LED-ajovalojärjestelmä (AFL) takaa erinomaisen näkyvyyden ja parantaa turvallisuutta pimeällä. LED-ajovalot valaisevat tietä 25 % halogeenivaloja kirkkaammin. Ne sopeutuvat automaattisesti ohjauskulmaan ja nopeuteen. Järjestelmä valitsee sopivimman toimintatilan.


Ajovalot sisältävät mm. seuraavat toiminnot:

  • Jalankulkualueen valot, kaupunkivalot, maantievalot, moottoritievalot, huonon kelin valot, automaattiset kaukovalot, dynaamiset kaarrevalot ja staattiset kulmavalot
  • Kaukovaloautomatiikka
  • LED-takavalot.UUDEN ZAFIRAN OSTAJALLE TARJOLLA MYÖS EDULLINEN 1,29 % RAHOITUSTARJOUS (perustamiskulut 195 € + käsittelymaksu 10 €/kk)*


Esimerkiksi: Zafira Enjoy 1.4 Turbo ecoFLEX Start/Stop 140hv toimituskuluineen 30 119 € tai 329 €/kk*1


Kysy henkilökohtainen rahoituslaskelma automyyjältäsi!

Opel OnStar – henkilökohtainen avustajasi

OnStar tarjoaa Opel-kuljettajille mielenrauhaa, matkanteon helppoutta ja turvaa. Kolaritilanteessa OnStar-järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun OnStar-keskukseen, joka ohjaa tarvittaessa pelastuslaitoksen onnettomuuspaikalle. Jos olet liikkeellä vieraalla paikkakunnalla ja haluat tietää esimerkiksi lähimmän ravintolan sijainnin, paina vain auton OnStar-painiketta ja OnStar-keskus ratkaisee ongelman. OnStar-keskus voi jopa lähettää osoitteen suoraan tehdasasenteiseen navigaattoriin, jolloin sinun ei tarvitse edes irrottaa otetta ratista osoitteen syöttämiseksi navigaattoriin. OnStar-älypuhelinsovelluksella voit esimerkiksi helposti tarkistaa auton tärkeitä tietoja, kuten polttoaineen määrän ja renkaiden ilmanpaineet sekä avata ja sulkea ovet mistä päin maailmaa tahansa.

 

Opel OnStar saatavilla nyt koko Opel-henkilöautomallistoon! OnStar-palvelu on käytettävissäsi suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu tarkemmin Opel OnStariin alla olevasta linkistä!

*Varuste- ja rahoitustarjous koskevat uusia yksityishenkilöiden tekemiä Zafira-kauppoja 28.02.2017 asti. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.

*1 Rahoitusesimerkki 1,29 %: Zafira Enjoy 1.4 Turbo EcoFLEX Start/Stop 140hv toimituskuluineen 30 118,87 €, korko 1,29 %, perustamiskulu 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 550 €, luoton määrä 25 763,87 €, kk-erä 329,25 €, suurempi viimeinen erä 4 270 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 27 851,43 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2,32 %.