Opel Zafira
Opel Zafira
Tarjous

NYT UUSI 7-PAIKKAINEN ZAFIRA HUIPPUEDULLISELLA RAHOITUKSELLA! LISÄKSI OPEL-VAKUUTUKSEN TÄYSKASKON 1. VUOSI VAIN 149 €.

Uusi Zafira tarjoaa suuret sisätilat ja poikkeuksellisen monipuoliset istuin- ja säilytysratkaisut.

NYT KANNATTAA TUTUSTUA UUTUUTEEN SEKÄ HYÖDYNTÄÄ HUIPPUEDULLINEN 0,5 %:N RAHOITUSTARJOUS (perustamiskulu 195 € + käsittelymaksu 10 €/kk)*:

Esimerkiksi: Zafira Enjoy 1.4 Turbo EcoFLEX Start/Stop 140hv toimituskuluineen 30 118,87 € tai 319 €/kk*1
Kysy henkilökohtainen rahoituslaskelma Opel-myyjältäsi!

OPEL-VAKUUTUKSEN TÄYSKASKON 1. VUOSI VAIN 149 €

Vakuutukseen sisältyvät valinnaiset lisäturvat Lasi- ja Lunastusturva. Etusi jopa 500 €.**
Kysy lisää Opel-myyjältäsi!

 

VARUSTELE UUSI ZAFIRA MYÖS EDULLISELLA KAMPANJAPAKETILLA:

Esimerkiksi Enjoy More -paketti alk. 721 €, sisältää

 • Pysäköintiavustin edessä ja takana
 • Ajovaloautomatiikka
 • Sumuvalot edessä
 • Automaatti-ilmastointi
 • Kromilistat sivulle ja kattokaiteisiin
 • Tummennetut takaikkunat
 • Keskikyynärnoja

tai Innovation-paketti alk. 721 €, sisältää

 • Palkitut AGR-etuistuimet 8-suuntaisilla säädöillä, urheiluistuimet
 • Navi IntelliLink 7” värikosketusnäytöllä
 • Opel EYE sis. mm. liikennemerkkien tunnistus ja kaistavahti
 • Peruutuskamera
 • Kangasmatot 4 kpl

Opel OnStar – henkilökohtainen avustajasi

OnStar tarjoaa Opel-kuljettajille mielenrauhaa, matkanteon helppoutta ja turvaa. Kolaritilanteessa OnStar-järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun OnStar-keskukseen, joka ohjaa tarvittaessa pelastuslaitoksen onnettomuuspaikalle. Jos olet liikkeellä vieraalla paikkakunnalla ja haluat tietää esimerkiksi lähimmän ravintolan sijainnin, paina vain auton OnStar-painiketta ja OnStar-keskus ratkaisee ongelman. OnStar-keskus voi jopa lähettää osoitteen suoraan tehdasasenteiseen navigaattoriin, jolloin sinun ei tarvitse edes irrottaa otetta ratista osoitteen syöttämiseksi navigaattoriin. OnStar-älypuhelinsovelluksella voit esimerkiksi helposti tarkistaa auton tärkeitä tietoja, kuten polttoaineen määrän ja renkaiden ilmanpaineet sekä avata ja sulkea ovet mistä päin maailmaa tahansa.

Opel OnStar on nyt vakiona koko Zafira-mallistossa.

Opel OnStar saatavilla nyt koko Opel-henkilöautomallistoon! OnStar-palvelu on käytettävissäsi suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu tarkemmin Opel OnStariin alla olevasta linkistä!

*Rahoitustarjous koskevat uusia yksityishenkilöiden tekemiä Zafira-kauppoja 31.03.2017 asti. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.

** Vakuutustarjous on voimassa yksityisasiakkaille ja koskee kampanja-aikana 17.3.–31.3.2017 myytyjä, uusia Opel-henkilöautoja. Vakuutukseen sisältyvät valinnaiset lisäturvat Lasi- ja Lunastusturva. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy ja tarjous edellyttää liikennevakuu­tuksen ottamista Ifistä.

*1 Rahoitusesimerkki 0,5 %: Zafira Enjoy 1.4 Turbo EcoFLEX Start/Stop 140hv toimituskuluineen 30 118,87 €, korko 0,5 %, perustamiskulu 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 550 €, luoton määrä 25 763,87 €, kk-erä 319,10 €, suurempi viimeinen erä 4 270 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 27 130,92 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,52 %.