Opel bio- ja maakaasumallisto

Etsi paikallinen Opel-jälleenmyyjä

Täytä mikä tahansa seuraavista kentistä:

Opel bio- ja maakaasumallisto.

OPEL ASTRA

Vuoden Autoksi 2016 niin Euroopassa kuin Suomessakin valitun Astran syksyllä saapuva kaasumalli tarjoaa kustannustehokasta ja ympäristöä huomioivaa autoilua.

 

Viisiovinen Astra ja Sport Tourer tulevat täydentämään Opelin biokaasumallistoa. Jokainen yksilö on saksalaisen suunnittelun mestarinnäyte ja muotoilun ikoni.

 

Kaikissa Astroissa yhdistyvät premium-luokan ominaisuudet, urheilullinen käsiteltävyys ja luokassaan ennen näkemätön liitettävyys. Se on kompaktiluokan uusi tiennäyttäjä myös biokaasuversiona.

 

Opelin uuden sukupolven biokaasumoottori antaa runsaasti tehoa viisiovisen Astran ja Astra Sports Tourerin kevyelle kokoonpanolle. Siksi se on urheilullinen, pehmeä ja herkkä ajaa. Se on lisäksi erittäin taloudellinen. Voit odottaa poikkeuksellisen palkitsevaa ajokokemusta joka kerta.

 

Kaasumoottorien ominaisuudet

Astran kaasuversiossa on 110-hevosvoimainen, 1.4-litrainen turbomoottori, joka on optimoitu maakaasulle, biokaasulle ja näiden sekoituksille. Kooltaan 19 kg:n kaasusäiliön lisäksi Astrassa on 13,7 litran bensatankki. Kaasumallin yhdistetty polttoaineen kulutus (NEDC) on 4,1–4,3 kg/100 km ja CO2-päästöt 113–116 g/km. 5-ovisen Astran toimintamatka on kaasulla ajettuna 463 km ja Sports Tourerin 442 km.