Opel bio- ja maakaasumallisto

Etsi paikallinen Opel-jälleenmyyjä

Täytä mikä tahansa seuraavista kentistä:

Opel bio- ja maakaasumallisto.

Opel Zafira

OPEL ZAFIRA

Zafiran ulkonäkö

Zafira tarjoaa tyyliä ja laatua, jota voi odottaa saksalaiselta huipputason insinööritaidolta. Sen uusi etusäleikkö ja siiven muotoiset LED-päiväajovalot ovat vain pari esimerkkiä silmiä hivelevistä yksityiskohdista, jotka tekevät Zafiran uudesta muotoilusta niin upean.

Opel Zafira

Zafiran tilat

Zafiran ainutlaatuinen istuinjärjestelmä tarjoaa vapauden järjestää istuimet tarpeen mukaan erilaisille matkustajien, matkatavaroiden ja kuormien yhdistelmille. Lepotuolimaiset istuimet hemmottelevat toisen rivin matkustajia, ja Flex7®Plus tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa helposti mihin tahansa istuinten määrään seitsemästä kahteen.

Opel Combo Van

OPEL COMBO VAN

Pitkä Combo Van on luokkansa huippu
Siinä on pitkä, luokkansa tilavimpiin kuuluva tavaratila, erittäin matala kuormauskorkeus ja pieni polttoaineen kulutus. Yrityksen tärkeiden työkalujen ollessa kyseessä, kannattaa aina sijoittaa parhaaseen. Combo Van on erinomainen sijoitus sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Opel Combo Van

Combo Van tavaratila

Kun tarvitaan kuljetuskapasiteettia, Combo erottuu joukosta. Umpipakettiauton pitkällä akselivälillä varustetussa mallissa tavatilan leveys on 1 714 mm ja pituus 2 170 mm tai jopa 3 400 mm etumatkustajan istuin taitettuna.

Opel Tekniika

KAASUMOOTTORIEN TEKNIIKKA

Zafiran 1.6 litran 150 hv tehoisessa moottorissa voi käyttää joko bio- tai maakaasua. Neljään kaasusäiliöön mahtuu yhteensä 25 kg kaasua, joka mahdollistaa 4,7 kg/100 km:n kulutuksella yli 500 km:n toimintasäteen kaasukäytöllä. Kaasusäiliöiden lisäksi Zafirassa on 14 litran bensiinitankki.

 

 

 

Combon bio-/maakaasumoottori on 1.4 litrainen ja teholtaan 120 hv. Combossa on vakiovarusteena neljä kaasusäiliötä, joihin mahtuu 16,5 kg paineistettua kaasua. Pitkä koriseen Combo Vaniin on mahdollista tilata lisävarusteena viides lisäsäiliö, jolloin kaasun määrä säiliöissä nousee 22,1 kg:aan ja joka 4,9 kg:n keskikulutuksella mahdollistaa Combo Vanille 450 km:n toimintasäteen kaasulla ajettaessa. Kaasusäiliöiden lisäksi Combossa on 22 l:n bensiinitankki, joka pidentää kokonaistoimintasädettä 290 km:llä.