Mokka X
Opel Zafira
Tarjous

Uuteen Mokka X -mallistoon nyt älykkäät AFL LED -ajovalot kaupan päälle. Lisäksi edullinen rahoitus 1,29 % korolla.

Nyt kannattaa tutustua uuden Mokka X -malliston monipuolisiin teknisiin innovaatioihin, joita ei ole tässä luokassa ennen nähty.

Helmikuun ajan Mokka X -mallistoon AFL LED -ajovalot kaupan päälle (etusi jopa 1 200 €)*

Mokka X on luokkansa ensimmäinen katumaasturi, jossa on edistyksellinen LED-ajovalojärjestelmä (AFL), varuste, jollainen oli aiemmin saatavilla vain kaikista kalleimmissa katumaastureissa. LED-ajovalot valaisevat tien 30 % kirkkaammin kuin halogeenivalot, ja mukautuvat automaattisesti jopa 9 ajotilanteeseen, näkyvyyden ja turvallisuuden optimoimiseksi.

Uuden Mokka X:n ostajalle tarjolla myös edullinen 1,29 % rahoitustarjous (perustamiskulu 195 € + käsittelymaksu 10 €/kk)*

Esimerkiksi: Mokka X Enjoy 1.6 ecoFLEX M5 Start/Stop toimituskuluineen 23 782 € tai 239 €/kk*1

 

Kysy henkilökohtainen rahoituslaskelma Opel-myyjältäsi.Opel OnStar – henkilökohtainen avustajasi

OnStar tarjoaa Opel-kuljettajille mielenrauhaa, matkanteon helppoutta ja turvaa. Kolaritilanteessa OnStar-järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun OnStar-keskukseen, joka ohjaa tarvittaessa pelastuslaitoksen onnettomuuspaikalle. Jos olet liikkeellä vieraalla paikkakunnalla ja haluat tietää esimerkiksi lähimmän ravintolan sijainnin, paina vain auton OnStar-painiketta ja OnStar-keskus ratkaisee ongelman. OnStar-keskus voi jopa lähettää osoitteen suoraan tehdasasenteiseen navigaattoriin, jolloin sinun ei tarvitse edes irrottaa otetta ratista osoitteen syöttämiseksi navigaattoriin. OnStar-älypuhelinsovelluksella voit esimerkiksi helposti tarkistaa auton tärkeitä tietoja, kuten polttoaineen määrän ja renkaiden ilmanpaineet sekä avata ja sulkea ovet mistä päin maailmaa tahansa.

 

Opel OnStar saatavilla nyt koko Opel-henkilöautomallistoon! OnStar palvelu on käytettävissäsi suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu tarkemmin Opel OnStariin alla olevasta linkistä!

*Varuste- ja rahoitustarjous koskevat uusia yksityishenkilöiden tekemiä Mokka X -kauppoja 28.02.2017 asti. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.

*1 Rahoitusesimerkki 1,29 %: Mokka X Enjoy 1.6 EcoFLEX Start/Stop kokonaishinta toimituskuluineen 23 781,54 €, korko 1,29 %, perustamiskulu 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 370 €, luoton määrä 19 606,54 €, kk-erä 239,40 €, suurempi viimeinen erä 4 250 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 21 452,06 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2,59 %.