Mokka X
Opel Zafira
Tarjous

Mokka X -mallistoon 1 000 € huippuvarusteet kaupan päälle! Lisäksi edullinen rahoitus 1,9 % korolla!

Nyt kannattaa tutustua uuden Mokka X -malliston monipuolisiin teknisiin innovaatioihin, joita ei ole tässä luokassa ennen nähty.

Voit valita 1 000 € varusteet mm. näistä vaihtoehdoista*:

Enjoy More -paketti (alk. 231 €):

  • Pysäköintitutka edessä ja takana
  • Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin
  • Kaukovaloautomatiikka & Ajovaloautomatiikka
  • Valaistus aurinkosuojien meikkipeileissä
  • Automaattisesti himmentyvä sisätaustapeili
  • Sähköisesti taittuvat sivutaustapeilit
  • 12V virtapistoke, keskikonsolissa takana
  • Tummennetut takaikkunat

Technology-paketti (alk. 587 €):

  • Navi IntelliLink
  • Peruutuskamera

Metalliväri (alk. 552 €)

Uuden Mokka X:n ostajalle tarjolla myös edullinen 1,9 % rahoitustarjous (perustamiskulu 195 € + käsittelymaksu 10 €/kk)*

Esimerkiksi:
Mokka X Enjoy 1.6 ecoFLEX M5 Start/Stop toimituskuluineen 23 782 € tai 249 €/kk*1

 

Kysy henkilökohtainen rahoituslaskelma Opel-myyjältäsi!

Opel OnStar – henkilökohtainen avustajasi

OnStar tarjoaa Opel-kuljettajille mielenrauhaa, matkanteon helppoutta ja turvaa. Kolaritilanteessa OnStar-järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun OnStar-keskukseen, joka ohjaa tarvittaessa pelastuslaitoksen onnettomuuspaikalle. Jos olet liikkeellä vieraalla paikkakunnalla ja haluat tietää esimerkiksi lähimmän ravintolan sijainnin, paina vain auton OnStar-painiketta ja OnStar-keskus ratkaisee ongelman. OnStar-keskus voi jopa lähettää osoitteen suoraan tehdasasenteiseen navigaattoriin, jolloin sinun ei tarvitse edes irrottaa otetta ratista osoitteen syöttämiseksi navigaattoriin. OnStar-älypuhelinsovelluksella voit esimerkiksi helposti tarkistaa auton tärkeitä tietoja, kuten polttoaineen määrän ja renkaiden ilmanpaineet sekä avata ja sulkea ovet mistä päin maailmaa tahansa.

 

Opel OnStar saatavilla nyt koko Opel-henkilöautomallistoon! OnStar palvelu on käytettävissäsi suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu tarkemmin Opel OnStariin alla olevasta linkistä!

*Kampanja- ja rahoitustarjous koskevat uusia yksityishenkilöiden tekemiä Mokka X-kauppoja 31.01.2017 asti. Rahoitus edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Hinnat vuoden 2017 autoverotuksen mukaisesti.

*1 Rahoitusesimerkki Mokka X Enjoy 1.6 EcoFLEX Start/Stop kokonaishinta toimituskuluineen 23 781,54 €, korko 1,9 %, perustamiskulu 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 400 €, luoton määrä 19 576,54 €, kk-erä 248,54 €, suurempi viimeinen erä 4 000 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 21 851,43 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 3,23 %.