ONSTAR-PALVELUT

MITEN ONSTAR-PALVELUITA SAA JATKOSSAKIN?

 

Jatkon tilaaminen OnStar-palveluille3 on helppoa. Vaihtoehtoja on kaksi.

Close

Miten OnStar-palveluita saa jatkossakin?

Jatkon tilaaminen OnStar-palveluille3 on helppoa. Vaihtoehtoja on kaksi:

 

Vaihtoehto 1: Kirjaudu OnStar-portaaliin tunnuksillasi ja mene auton profiili-osaan, josta voit ostaa OnStar-palvelupaketin.

 

Vaihtoehto 2: Paina autossasi olevaa sinistä OnStar-painiketta, jotta pääset puhumaan OnStar-asiakaspalvelijan kanssa. Hän auttaa tilaamaan jatkoa OnStar-palveluille.

 

Jatkon osalta kustannus on kuukausittain veloitettuna 9,95€/kk tai koko vuosi 99,50€ (8,29€/kk).

1 Jos et osta OnStar-liittymää kokeilujakson jälkeen, et voi enää käyttää OnStar-palveluita eivätkä OnStar-toiminnot ole käytettävissäsi omaOpel-sovelluksessa. Saat kuitenkin kuukausittain sähköpostilla lähetettävän ajoneuvodiagnostiikan vielä neljän vuoden ajan, jos et ole erikseen lopettanut sen tilausta, vaikka sinulla ei olisi voimassa olevaa OnStar-liittymää.

 

2 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS-järjestelmän saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

 

3 Jos autosi Opel-tiepalvelu on voimassa ja ehdot täyttyvät, OnStar voi tarjota tiepalvelua maksutta. Jos autollasi ei ole voimassa olevaa Opel-tiepalvelua tai sen ehdot eivät täyty, voi veloittaa maksun palveluistaan.