Previous
 • AWARD DE L’INNOVATION

  Palkittu suojelusenkeli: Opel OnStar on voittanut Award de l’Innovation -palkinnon

   

  Opel OnStar teki vaikutuksen teknologia-luokan tuomaristoon

   

  Opel OnStar, uusi henkilökohtainen liitettävyys- ja palveluavustaja, on voittanut kaikkien aikojen ensimmäisen ”Award de l’Innovation” -palkinnon ranskalaiselta autoalan lehdeltä Auto Moto. Tämä henkilökohtainen suojelusenkeli voitti Teknologia-luokan peitoten kovia kilpailijoita Audista Volvoon. Autoalan toimittajista ja VIP-henkilöistä koostunut tuomaristo oli erityisen vaikuttunut siitä, että Opel tarjoaa OnStarin kaltaisia huipputason teknologioita laajalle yleisölle. ”Olemme iloisia kaikkien aikojen ensimmäisen Award de l’Innovation -palkinnon voittamisesta. Se on jälleen todiste siitä, että markkinat ovat valmiina Opel OnStarille, uudelle henkilökohtaiselle liitettävyys- ja palveluavustajallemme,” sanoi Opelin markkinointijohtaja Tina Müller. ”Huipputeknisten ratkaisujen demokratisoiminen on yksi Opelin suurista vahvuuksista, ja me tuomme Opel OnStarin saataville kaikkiin malleihimme KARLista Insigniaan,” hän lisäsi. Opel OnStar tarjoaa laajan palveluvalikoiman automaattisesta hätäpuhelusta ajoneuvon diagnostiikkaan ja varastetun auton palveluihin. Lisäksi Opel OnStar muuttaa auton tehokkaaksi 4G/LTE Wi-Fi-hotspotiksi.1

   

  Lähde: http://www.auto-moto.com/awards/award-techno/vainqueur-award-techno-2015-opelsysteme-onstar-46634.html

  1 Verkkoyhteyden saatavuus ja laatu voivat vaihdella sijainnin, kellonajan ja sääolosuhteiden mukaan.

  Read article
 • PONLE FRENO

  Opel OnStar on voittanut espanjalaisen liikenneturvallisuuden innovaatiopalkinnon

   

  Henkilökohtainen liitettävyys- ja liikkuvuusavustaja Opel OnStar on saanut tunnustusta voittamalla "Ponle Freno AXA" (”Pysäytä heidät”) -palkinnon liikenneturvallisuuden innovaatiot ja kehittäminen -luokassa. Madrid. Opel Espaljan myyntijohtaja Enrico de Lorenzi vastaanotti ”Liikenneturvallisuuden innovaatiot ja kehittäminen” -luokassa myönnetyn palkinnon Senaatin palatsissa Madridissa järjestetyssä juhlatilaisuudessa. Palkinnon luovutti palkintoluokkaa sponsoroineen AXA-vakuutusyhtiön asiakaspalvelujohtaja Jose Maria Plaza.

   

  ”Ponle freno” on kansalaisfoorumi, jota sponsoroi mediayhtiö Atresmedia. Kansalaisfoorumin pohjalta kehitetään tutkimuksia, joiden pohjalta pyritään parantamaan liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta. Foorumi tarjoaa myös aiheeseen liittyvää koulutusta. Tämä palkinto tarkoittaa tunnustusta OnStar-järjestelmän teknologiainnovaatioille liikenneturvallisuuden alalla ja sen kattavalle teknologiapaketille, jonka kautta saa yhteyden henkilökohtaiseen avustajaan, sekä ainutlaatuiselle autoilupalvelulle ja liitettävyysominaisuuksille, jotka on juuri tuotu saataville kaikkiin Opel-malleihin.

   

  Lähde: http://www.antena3.com/ponlefreno/premios/8-edicion/premio-axa-innovacion-desarrollo-seguridad-vial-sistema-opel-onstar_2016033000250.html

  Read article
Next
Previous
 1. OVERVIEW
 2. AWARD DE L'INNOVATION
 3. PONLE FRENO
Next
Close

Sivuston Käyttöehdot

Tätä verkkosivustoa ("sivusto") ylläpitää Adam Opel GmbH (“Opel”) General Motors Holdings LLC:n (Michigan, USA[UC1]) palvelimella. Adam Opel GmbH:n kotipaikka on osoitteessa Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksa.

 

Lue nämä ehdot huolellisesti, ennen kuin alat käyttää tätä sivustoa. Sivustoa käyttämällä osoitat hyväksyneesi nämä ehdot huolimatta siitä, rekisteröidytkö Opelin tietojärjestelmiin vai et. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa.

 

1. Aineeton omaisuus

 

Kaikki tässä sivustossa esitetyt aineistot ovat Opelin aineetonta omaisuutta. Aineistoa ei saa kopioida eikä jäljentää muutoin kuin siinä määrin kuin on tarpeen aineiston verkossa tarkastelemista varten. Kokonaisia sivuston sivuja voi kuitenkin tulostaa paperikopioksi henkilökohtaiseen käyttöön seuraavin perustein:

 

(a) sivustossa olevia asiakirjoja tai niihin liittyvää grafiikkaa ei muuteta millään tavalla;
(b) sivustossa olevaa grafiikkaa ei käytetä erillään grafiikkaan liittyvästä tekstistä; ja
(c) Opelin tekijänoikeus- ja tuotemerkki tai muut ilmoitukset näkyvät kaikissa kopioissa.

 

Edellä mainittua lukuun ottamatta Opel saattaa silloin tällöin tarjota tilaisuuden ladata taustakuvia, näytönsäästäjiä ja muita sovelluksia sivustosta. Nämä lataukset kuuluvat näiden ehtojen piiriin.

 

Kaikki muu kuin näiden ehtojen mukainen Sivustolta kopioidun materiaalin käyttö mihin tahansa tarkoitukseen on kielletty. Tämän sivuston aineistot on tarkistettu ja testattu perusteellisesti tuotannon kaikissa vaiheissa. Tästä huolimatta Opel suosittelee, että suoritat virustarkistuksen ennen käyttöä. Opel suosittelee myös, että käytät päivitettyä virustentorjuntaohjelmistoa.

 

2. Palvelun käytettävyys

 

Vaikka Opel pyrkii varmistamaan, että sivusto on normaalisti käytettävissä ympäri vuorokauden, Opel ei kuitenkaan ole korvausvelvollinen, jos sivusto ei jostain syystä ole käytettävissä tiettynä ajankohtana tai tietyn ajanjakson ajan.

 

Pääsy sivustoon voidaan estää tilapäisesti ja ilman ennakkoilmoitusta järjestelmävian, huollon tai korjaustöiden vuoksi tai Opelin hallitsemattomissa olevista syistä.

 

3. Kävijöiden aineisto ja käyttäytyminen

 

Lukuun ottamatta tietoja, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa, jotka on eritelty Opelin Tietosuoja- ja Evästekäytännössä, kaikki tähän sivustoon lähettämäsi tai tallentamasi tiedot tulkitaan ei-luottamuksellisiksi ja ei-tekijänoikeussuojatuiksi. Opelilla ei ole mitään velvollisuuksia tällaisen aineiston suhteen. Opel ja sen nimeämät edustajat voivat vapaasti kopioida, esittää, jakaa, sisällyttää ja muulla tavoin käyttää sellaista materiaalia ja tietoja, kuvia, ääniä, tekstiä ja muita sisältyviä elementtejä mihin tahansa tarkoituksiin.

 

Sivustoon tai sivustosta on kiellettyä liittää tai välittää aineistoa:

 

(a) joka sisältää uhkaavaa, halventavaa, rivoa, säädytöntä, kapinahenkistä, loukkaavaa, pornografista, herjaavaa, rasistista vihaa kiihottavaa, syrjivää, pahennusta herättävää, kiihottavaa, pilkkaavaa, luottamuksellisuuden rikkovaa tai tietosuojaehtojen vastaista sisältöä tai sisältöä, joka voi aiheuttaa ärtymystä tai harmia; tai
(b) johon sinulla ei ole tarvittavia käyttöoikeuksia ja/tai hyväksyntää; tai
(c) joka on sellaista käytöstä tai kannustaa sellaiseen käytökseen, jonka voidaan tulkita olevan rikollista, antaa syyn siviilikanteen nostamiseen tai muutoin lain vastaista tai kolmannen osapuolen oikeuksia rikkovaa missä tahansa maailman maassa; tai
(d) joka on teknisesti vahingollista (mukaan lukien muun muassa tietokonevirukset, loogiset pommit, troijalaiset, madot, haitalliset komponentit, virheelliset tiedot tai muut haittaohjelmat tai haitalliset tiedot).

 

Sivustoa ei saa väärinkäyttää millään tavalla esimerkiksi hakkeroimalla.

 

Opel tekee yhteistyötä kaikkien lainvalvontaviranomaisten ja tuomioistuinten kanssa, jotka pyytävät tai määräävät Opelin antamaan sellaisen henkilön tiedot, joka julkaisee tämän 4 kohdan vastaista aineistoa.

 

4. Tietojen oikeellisuus

 

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu Opelin asiakkaille Euroopassa. Käytettävyys, tarjoukset, teknologia ja varusteet voivat vaihdella maakohtaisesti. Vuotuisten päivitysten jne. yhteydessä tehtyjen muutoksien vuoksi tällä sivustolla kuvatut tuotteet ja palvelut voivat poiketa uusimmista tiedoista.

 

Opel pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että tämän Sivuston tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden muutosten tekemiseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta hinnoissa, materiaaleissa, varusteissa, erittelyissä, malleissa ja saatavuudessa.

 

Jotkin kuvatuista tuotteista eivät välttämättä ole saatavissa kaikissa maissa, tai ne voivat olla saatavissa lisämaksua vastaan. Opel pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden ominaisuuksia milloin tahansa, ja Opel ei vastaa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tässä sivustossa esitettävien tietojen käytöstä.

 

Mitään sivustossa esitettyjä tietoja ei pidä käyttää ainoana tietolähteenä ja Sivuston aineisto julkaistaan "sellaisena kuin se on" ilman mitään ehtoja, takuita tai muita vakuuksia. Opel ei anna Sivustosta lain sallimissa rajoissa mitään takuita, vakuuksia tai muita vakuutuksia (mukaan lukien kaikki lain sallimat ehdot), jotka voivat näihin ehtoihin katsomatta päteä tähän sivustoon.

 

5. Vastuu

 

Opel ja sen toimihenkilöt, johtajat, työntekijät ja edustajat eivät vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita voi aiheutua sivuston käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle (mukaan lukien kaikki suorat, epäsuorat, rangaistukseen liittyvät tai seuraamukselliset menetykset tai vahingot tai tulon, voiton, liikearvon, tietojen, sopimusten, rahan käytön menetykset sekä menetykset tai vahingot, jotka johtuvat tai liittyvät jollakin tavalla liiketoiminnan keskeytymiseen tai oikeudelliseen laiminlyöntiin, sopimukseen tai muuhun rikkomukseen) liittyen sivustoon, sen käyttöön, kyvyttömyyteen käyttää sivustoa tai sivuston käytön seurauksiin, tähän sivustoon liitettyihin muihin verkkosivustoihin tai sellaisten sivustojen aineistoon, mukaan lukien muun muassa sellaiset menetykset tai vahingot, jotka johtuvat viruksista, jotka voivat vahingoittaa tietokonelaitteistoa, ohjelmistoja, tietoja tai muuta omaisuutta, tai tämän sivuston avaamiseen, käyttöön tai selaamiseen tai tämän sivuston tai sivustoon linkitettyjen muiden verkkosivustojen sisältämän aineiston lataamiseen. Nämä ehdot eivät mitätöi tai rajoita Opelin vastuuta:

 

(a) kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta, joka johtuu Opelin laiminlyönnistä;

(b) petoksesta tai harhaanjohtamisesta;

(c) mistään vastuusta, jota ei voida sulkea pois tai rajoittaa lain perusteella.

 

6. Sovellettava laki ja tuomioistuin

 

Tähän sivustoon liittyvät riita-asiat käsitellään Suomen lainsäädännön mukaan toimivaltaisessa suomalaisessa tuomioistuimessa.