Tehdasvalmisteiset erikoismallit

ERIKOISMALLIT.

Opel tarjoaa vakiotavara-autojensa ja henkilökuljetusautojensa lisäksi laajan valikoiman tehdasvalmisteisia erikoismalleja, jotka kaikki on saatavana useana eri malliversiona. Nämä räätälöidyt Opel-erikoismallit täyttävät suurimman osan tavara-autoasiakkaitemme tarpeista. Erikoisvalmisteiset tavara-autot, joita ei voida toimittaa Opelin tehdasmallistosta, Opel toimittaa yhteistyössä luotettujen valmistajien kanssa, joiden ratkaisut ovat Opelin hyväksymiä.

 

Opel-erikoismallit

Opel tarjoaa valikoiman suosittuja jälkiasennettuja erikoismalleja laajemman asiakaskunnan saataville. Opelin tehdasvalmisteiset erikoismallit perustuvat Movano Chassis Cabiin ja saatavana on muunnelmia avolava- ja kippilavamallista umpikoriversioon.

 

Opelilta suoraan tilattujen erikoismallien edut ovat selvät:

Yksinkertainen tilausprosessi
Kaikki tarvitsemasi yhdestä pisteestä
Lyhyemmät toimitusajat
Suora toimitus, ei ylimääräisiä logistiikkakuluja
Kaikki yhdellä laskulla
Selkeät leasing- ja rahoitusratkaisut
Täysi valmistajan takuu
Täydet jälkimyyntipalvelut jälleenmyyjältä

Lava-auto

Opel Movanosta on saatavilla useita eri pituisia vaihtoehtoja, etu- tai takavetoisena ja erilaisilla ohjaamovaihtoehdoilla. Etu- tai takavetoisena ja vakio- tai jatko-ohjaamoisena sekä integroitujen työkalutelineiden, tikaskiinnikkeiden ja poikkeuksellisen matkustajien mukavuuden ansiosta ne tarjoavat perustan pitkälle, jatkuvalle ja kannattavalle toiminnalle.

Kippiauto

Tehokas 3-suuntainen kauko-ohjattava kippi? Se ei ole mikään ongelma Opel Movano -kippiautoilla. Huipputason hydrauliikka ja lujatekoinen, kestävä laatu pitävät yrityksen pyörät pyörimässä kaikissa olosuhteissa.

Umpikori

Toisinaan tavaratilan tilavuus on aivan yhtä tärkeä kuin hyötykuorma. Tällaisissa tapauksissa mikään ei voita Opelin tehdasvalmisteisten Movano umpikoriautojen valikoimaa. Malleja on saatavilla etu- tai takavetoisena ja jopa 22 m3:n tavaratilalla, ja niissä on aina taattuna kaikki ne ominaisuudet ja laatu, joita Opelin tavara-autoilta voi odottaa.

Ota yhteys paikalliseen jälleenmyyjään