ARVONNAN SÄÄNNÖT.

1. Järjestäjä
General Motors Finland, Perintötie 2 D, 01501 Vantaa (jäljempänä järjestäjä).


2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet, ajokortin omistavat henkilöt. jotka ovat koeajaneet jonkin Opel-malliston auton Opel-jälleenmyjän luona kilpailuaikana 1.2.2015 - 31.3.2015.


3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 1.2.2015 - 31.3.2015.


4. Kuinka osallistua kilpailuun
Kilpailuun voi osallistua suorittamalla koeajon jollain Opelin automallilla Opel-jälleenmyyjän luona kilpailuaikana 1.2.2015 – 31.3.2015.


5. Palkinnot ja niiden arvonta
Voittaja saa itselleen miljoona (1.000.000) Finnair Plus -palkintopistettä, joita voi käyttää Finnairin lentoihin tai Finnair Plus -ohjelman tarjoamiin muihin pisteillä lunastettaviin palkintovaihtoehtoihin. Palkintopisteiden käyttömahdollisuuksista lisätiedot osoitteessa finnair.fi/plus. Voittaja maksaa lentopalkinnoista matkustajamaksun, verot ja muut mahdolliset lisämaksut. Finnair Plus -palkintopisteet ovat voimassa kolme vuotta. Lohdutuspalkintoina arvotaan 2 Finnair Plus -palkintoseteliä, joilla voi tehdä ostoksia Finnairin lennoilla. Toisen palkintosetelin arvo on 300 euroa (6 kpl á 50 euroa) ja toisen 200 euroa (4 kpl .á 50 euroa). Palkintosetelit ovat voimassa yhden vuoden. Arvonta suoritetaan 15.4.2015. Palkintojen lunastaminen edellyttää Finnair Plus –jäsenyyttä. Jäseneksi voit liittyä osoitteessa finnair.fi/plus.

 

6. Palkinnon luovutus julkisuus
Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista myös General Motors Oy:n sähköisissä palveluissa. Mikäli voittoilmoitus/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Tämän jälkeen arvonta suoritetaan uudelleen.


7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.


8. Arpajaisvero / Vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.


9. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.