Previous
  • Cascada

    Opel Cascada Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
    Alkaen
    € 34 693

    Sulavalinjainen, tyylikäs ja hienostunut – Opel Cascada antaa uuden merkityksen ylelliselle, tyylikkäälle ja ympärivuotiselle avoautoilulle.

Next

OPELIN AVOAUTOT.

Opelin avoautomallisto.

Tästä ei elämä parane. On lämmin kesäpäivä. Ajat kangaskattoisella avoautolla upealla rantatiellä. Aurinko tuntuu lämpimältä ihollasi ja ylläsi kaartuu korkea kesätaivas. Tämän tunteen vuoksi avoauto – tai cabriolet, kangaskatto, rättikatto, nimityksiä sille on monia – on nyt suositumpi kuin koskaan.

 

Itse asiassa kaikki autot olivat avoautoja ennen vuotta 1910, jolloin Cadillac valmisti ensimmäisen umpikattoisen auton – radikaali muutos, jonka tarkoituksena oli suojata autoilijat säältä ja muilta olosuhteilta. Autosuunnittelun ja kattotekniikan kehittymisen ansiosta meidän ei enää tarvitse valita: voimme nauttia auringosta, lämmöstä ja raikkaasta ilmasta katon ollessa alhaalla ja täydestä ajomukavuudesta, käytännöllisyydestä ja auton linjakkaasta siluetista katon ollessa suljettuna. Nykyiset avoautot soveltuvat täydellisesti ympärivuotiseen ajoon.

 

Uusi Opel Cascada jatkaa ylellisyydessään, jännittävyydessään ja näyttävyydessään huipputyylikkäiden avoautoklassikkojen sarjaa, joka alkoi vuoden 1932 Moonlight Roadsterista ja jatkui Olympialla, Speedsterilla ja modernilla Tigralla.

 

Jos avoauto on sinulle tällä hetkellä kuitenkin vielä pelkkää unelmaa, tutustu Opelin farmariautoihin, katumaastureihin, kaupunkiautoihin ja urheiluautoihin – niiden joukosta jokainen löytää omansa.

Cascada

Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
Alkaen
€ 34 693