Previous
 • CORSA 5-OVINEN

  5-ovinen Opel Corsa Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 15 047,88

  Astu sisään 5-oviseen Corsaan ja nauti elämästä enemmän. Näyttävää muotoilua ja loistavia yksityiskohtia sekä sisätiloissa että ulkopuolella.

 • ASTRA 5-OVINEN

  Uusi Astra 5-ovinen Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 21 219,41

  Uusi Saksalaisen insinööritaidon taidonnäyte. Astra 5-ovinen haastaa käsityksesi Premium –luokasta.

 • UUSI ZAFIRA

  Opel Zafira Tourer Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 30 269,19

  Astuu sisään pyörillä kulkevaan olohuoneeseen Zafira Tourer on tyylikäs lifestyle-auto, joka on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, näyttävyyttä ja joustavuutta.

 • Vivaro Combi

  Opel Vivaro Combi Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 43 299,66

  Muunneltavuus, taloudellisuus, mukavuus, tyylikkyys ja luotettavuus. Opel Vivaro täyttää kaikki tarpeesi. Hyvin varusteltua on Vivaro Combia helppo muunnella taitettavien ja irrotettavien istuinten ansiosta ja se on hyvin varusteltu.

Next

  PERHEAUTOT.

  Opelin perheautomallisto.

  Emme ole koskaan tavanneet perhettäsi. Se ei tarkoita, ettemmekö välittäisi heistä. Mihin tahansa Opelin perheautoista he istuvatkin, mukavuus, käytännöllisyys ja ennen kaikkea turvallisuus, jonka voimme heille tarjota, on meille ensiarvoisen tärkeää. Yhtä tärkeää kuin sinullekin. Laajasta valikoimasta malleja, Opel tarjoaa täydellisen vaihtoehdon sinulle ja perheellesi.

   

  Tyyliä ja käytännöllisyyttä uudessa 7-paikkaisessa Zafirassa. Enemmän dynaamista muotoilua tarjoaa Corsa, Astra Sports Tourer ja täysin uusi Astra 5-ovinen. Crossover ominaisuuksia mallistossa edustaa Mokka ja lippulaivana Insignia etu- tai nelivetoisena. Ja todella suurille perheille ja muille ryhmille tarjolla on Vivaro Combin ja Movano Combin tai Busin tarjoamaa tilaa ja muunneltavuutta.


  Opelin turvaistuinvalikoima on laaja, minkä ansiosta Opelin perheauto muuntuu sitä mukaa kuin perheesi kasvaa. Koulukyydit, lomat, harrastukset, syntymäpäivät, kauppareissut... Opelilla on aina sopiva malli valmiina palvelemaan perheesi tarpeita. Päätä ainoastaan kuinka paljon tilaa, monikäyttöisyyttä ja muunneltavuutta tarvitset – ja rentoudu. Meillä perheesi on hyvissä käsissä.


  Opelilla on laaja valikoima Sports Tourer -malleja ja katumaastureita – kaikki perheille sopivia.

  CORSA 5-OVINEN

  Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 15 047,88

  ASTRA 5-OVINEN

  Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 21 219,41

  UUSI ZAFIRA

  Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 30 269,19

  Vivaro Combi

  Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.
  Alkaen
  € 43 299,66