OPELIN KOMPAKTIT PERHEAUTOT

Jokapäiväinen elämä on täynnä yllätyksiä. Opelin perheautomallistolla olet valmiina kaikkeen. Perheautomme tarjoavat kaiken sen monikäyttöisyyden, mukavuuden ja turvallisuuden, joita perheesi tarvitsee.

Lomat, urheiluharrastukset, syntymäpäiväjuhlat tai perhekokoiset ostokset: Meillä on ratkaisu kaikkiin haasteisiin. Sinun täytyy vain päättää, kuinka paljon tilaa ja monikäyttöisyyttä tarvitset elämässäsi – meillä on täydellinen ratkaisu perheellesi.

UUSI INSIGNIA SPORTS TOURER

 

Uusi Insignia Sports Tourer yhdistää dynaamisen muotoilun ja Premium-luokan innovaatiot. Saksassa rakennettu Opelin lippulaiva.

ZAFIRA

 

Tyylikkäässä uudessa 7-paikkaisessa Zafirassa on tilaa kaikelle, mikä on elämässä tärkeää: harrastuksille, koko perheen viikonloppumatkoille, ostoksille ja liikematkoille.

ASTRA SPORTS TOURER

 

Todellista suurenmoisuutta: Jos haluat kaikki 5-ovisen Astran laadukkaat ominaisuudet, mutta suuremman tavaratilan, Astra Sports Tourer on oikea perheauto sinulle.

VIVARO COMBI

 

Luotettava, toimiva ja taloudellinen: Vivaro Combi on paitsi hyvin käytännöllinen, se tarjoaa myös tilat jopa yhdeksälle hengelle monikäyttöisen matkustamokonseptin ansiosta.