Previous
  • Corsa OPC

    Uusi Opel Corsa OPC Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.

    Uusi Opel Corsa OPC tuo kilparatojen tuntua maantieajoon antaen kompaktille suorituskykyiselle autolle aivan uuden merkityksen.

Next

URHEILUAUTOT.

Opelin urheiluautomallisto.

Urheiluauto on jo sanana persoonallisia mielikuvia herättävä. Joillekin se tarkoittaa perinteistä avoautoa kaikkine epämukavuuksineen, joita sen kiistaton glamour tuo mukanaan. Meillä Opelilla urheiluauto tarkoittaa tarkkaa käsiteltävyyttä, tehoa ja ajomukavuutta, joka houkuttelee ajamaan minne ja milloin ikinä haluatkin.


Aina kun näet kirjaimet OPC, voit olla varma, että Opel Performance Centren insinöörit tehneet taikojaan tarjotakseen sinulle aidon urheiluautokokemuksen. Ratatapahtumat, klubit tai pelkästään auton käsiteltävyyden ja ajettavuuden tuoma mielihyvä – tätä kaikkea tarjoaa OPC.

Jos kaipaat autoltasi urheiluauton luonnetta ja perheauton käytännöllisyyttä, tutustu tehokkaisiin Astran ja Insignian Sports Tourerin versioihin. Käytännölliset, monipuoliset matka-autot, joilla perheen ja tavaroiden kuljetus on helppoa, joilla kiireiset työmatkat taittuvat jouhevasti ja joka kulkee maantiellä kuin unelma.


Jos etsit autoa, jossa on suorituskykyä ja joka sopii seikkailijan luonteelle, kannattaa sinun tutustua myös Opelin katumaastureiden mallistoon.

Corsa OPC

Kuvien autot voivat olla lisävarusteltuja.