Previous
Next

Bluetooth® yhteensopivuus

Haluatko käyttää puhelintasi turvallisesti ajaessasi autoa? Täältä löydät lisätietoa Handsfree –soittamisesta, musiikin suoratoistosta ja paljon muusta.

Yhteensopivat laitteet
Uusi Opel ADAM - Lehdistön kommentteja

Opel rokkaa Genevessä

Geneven autonäyttelyssä Opelilla on kolme maailmanuutuutta, jotka ovat Adam Rocks, Adam S ja Astra OPC EXTREME. Opelin Adam-uutuuksiin on mahdollista tutustua jo näyttelyä edeltävänä päivänä 3.3. Geneva Starling hotellissa lentokentän vieressä.

Lue artikkeli

OPEL ADAM.

Särmikäs, kaunis ja urheilullinen.

Opel ADAM on täysin omanlaisensa. Kysymys ei ole pelkästään sen muhkeasta olemuksesta ja rohkeista väreistä. ADAMin ostaja pääsee itse päättämään autonsa suunnittelusta. ADAMisi takuulla puhuttaa. Hyppää kyytiin: ADAM JAM, ADAM GLAM tai ADAM SLAM.

 

Ole persoonallinen ja lähde kaupungille ADAMilla.

 

  • Raikas ja vaikuttava muotoilu
  • IntelliLink-multimediajärjestelmä pitää sinut ajantasalla ja viihdyttää
  • Mukavat ja tyylikkäät sisätilat tarjoavat leppoisan ajokokemuksen.
  • Hellitä hetkeksi ja nauti turvallisesta ajamisesta.
  • Hauska, helppo ja hyvännäköinen ajettava.

Enlarge

Kolmen kopla

Pulssia kiihdyttävä, asfaltin sulattava ADAM. Päät kääntävä kolmikko, johon kuuluvat ADAM JAM, ADAM GLAM ja ADAM SLAM. Kaikissa on sama näyttävä kaksivärinen teema ja silmiä hivelevä muotoilu. Kaikissa versioissa myös sisätilat täyttävät ulkopuolen antamat lupaukset: ADAMIN ainutlaatuinen katu-uskottavuus ja äärilleen viety räätälöitävyys tarkoittavat sitä, että liikut juuri sellaisella autolla kuin itse haluat.


Enlarge

Räätälöi oma ADAMisi

ADAM edustaa tuoretta yksilöllisyyttä ja uudenaikaista muotoilua.Tämä uusi kaupunkiauto heijastaa aina omistajansa persoonallisuutta: räätälöintiominaisuuksien lista on ADAMissa lähes loputon. On täysin sinusta kiinni, millainen ADAMisi on, me mukautamme sen juuri niin kuin haluat. ADAMissa on integroituna Siri Eyes Free -toiminto iPhonen kautta, oma henkilökohtainen avustajasi, joka toimii puheohjauksella ja vastaa kysymyksiisi.


Enlarge

Pysy ajantasalla ja yhteydessä

Tutustu ainutlaatuiseen IntelliLink-multimediajärjestelmään. Voit ottaa siihen yhteyden Android- tai iOS -älypuhelimella. Astu sisään musiikin, videoiden, valokuvien ja karttojen maailmaan ADAMisi kojelaudassa olevan 7 tuuman värinäytön kautta.


Enlarge

Ota rennosti

Pysäköinti voi olla hauskaa.Tämä moderni pikkuauto ei pelkästään löydä vapaata parkkipaikkaa vaan myös ohjaa autosi siihen. Pysäköinti on nyt helppoa. Eikä siinä kaikki. City-nappia painamalla voit entisestään tehostaa ohjaustehostinta, jolloin pysäköinnistä ja kaupunkiajosta tulee vieläkin ketterämpää.


Enlarge

Ajaminen on nyt mukavampaa

ADAMissa hienoa ei ole pelkästään ulkonäkö. Tässä pienessä kaupunkiautossa on uusinta teknologiaa hyödyntävät ajo-ominaisuudet. Pysäköintiavustin, kevyt ohjaus ja täydellinen ilmastointi ovat vain muutamia näistä ominaisuuksista.


Enlarge

Varmaan ajamiseen

Jos sinulle on tärkeää myös taloudellisuus vauhdista tinkimättä, on sinulla valittavana todella vallankumouksellisia vaihtoehtoja. Kaksi kolmisylinteristä 1.0 Turbo ECOTEC® -moottoria, joissa on 170 Nm:n vääntö ja tehoa joko 66 kW (90 hv) tai 85 kW (115 hv), ovat ketteriä mutta säästeliäitä. Kaikissa malleissa on Opelin edistyksellinen 6-vaihteinen vaihdelaatikko.

Muista myös, että kaikki ADAMin moottorit täyttävät Euro 6 -normin vaatimukset. Voit tilata erikseen myös ecoFLEX-teknologiapaketin, jolloin vähennät polttoaineen kulutusta entisestään.