Previous
  • Opel cascada
Next
Previous
Next

Ladattavat tiedostot

Bluetooth® yhteensopivuus

Haluatko käyttää puhelintasi turvallisesti ajaessasi autoa? Täältä löydät lisätietoa Handsfree –soittamisesta, musiikin suoratoistosta ja paljon muusta.

Yhteensopivat laitteet

OPEL CASCADA.

Ajaton huipputyylikäs avoauto.

Tyylikäs Opel Cascada tuo avoautomarkkinoille vaihtoehdon, joka soveltuu loistavasti ympärivuotiseen ajoon. Miksi siis odottaa? Vakuuttavaa laatua, dynaamista suunnittelua ja erinomaista ajettavuutta - tämä on se auto, jonka olet luvannut itsellesi.

 

Haetpa jännitystä, tyyliä tai mukavuutta, Opel Cascada on auto, johon kannattaa tutustua. Se on valmiina odottamassa sinua.

• Kangaskaton klassista eleganssia

• Laadukas ja toimiva kattomateriaali

• Loistavat jäykkyys- ja alustaominaisuudet

• Huippuluokan mukavuus- ja tietoviihdeominaisuudet

• Laaja valikoima kuljettajan apujärjestelmiä

• Luotettavat passiiviset turvallisuusominaisuudet


Enlarge

Klassinen kangaskattoinen avoauto

Open Cascada on upea joka kulmasta katsottuna katto sekä avattuna että suljettuna. Hienostunut tyylikkyys yhdistettynä tinkimättömään asenteeseen herättää kaikki aistit.


Enlarge

Kangaskaton huipputason ominaisuudet

Opel Cascadassa painopiste on vakaasti laadussa. Tutustu ylelliseen avoautoon, joka tuo uutta vauhtia ja mukavuutta jokaiseen päivään.


Enlarge

Poikkeuksellinen ajodynamiikka

Opel Cascadassa on loppuunviety huipputason suorituskyky. Tämä tarkoittaa sitä, että loistavat hallintaominaisuudet on yhdistetty nautinnolliseen ajokokemukseen.


Enlarge

Mukavuus ja käytännöllisyys

Cascada pääsee oikeuksiinsa missä ja milloin tahansa, jokaisena vuodenaikana. Tutustu käytännölliseen kauneuteen.


Enlarge

Edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät

Opel Cascadassa on valmiina edistykselliset järjestelmät, jotka parantavat ajomukavuutta ja lisäävät turvallisuutta ja mielenrauhaa tuntuvasti.


Enlarge

Kattava suojausjärjestelmä

Opel Cascadan vakuuttavat passiviset turvallisuusominaisuudet ovat täydellisesti integroitu, joten ne eivät haittaa ajomukavuutta.