Previous
  • Opel Combo Tour
Next
Previous
Next

OPEL COMBO TOUR.

Tilava henkilöauto.

Tila ja muunneltavuus ovat Opel Combo Tourin parhaita etuja. Niiden avulla löytyy aina täydellinen ratkaisu perheen tarpeisiin vapaa-aikaa, harrastuksia, urheilua tai lomamatkoja varten. Kaikkiin näihin voi yhdistää mukavasti myös ammattikäytön ajoympäristön mukavuudesta tinkimättä.

 

Vie perheautoilun muunneltavan uudelle aikakaudelle taloudellisuudesta tinkimättä ja ympäristöä vahingoittamatta. Se johtuu muun muassa seuraavista syistä:

  • Käytännöllinen ja tilava
  • Miellyttävä, mukava ja turvallinen
  • Luokkansa johtavat istuinjärjestelmä ja tilat
  • Erinomainen taloudellisuus ja suorituskyky

Enlarge

Loistava yhdistelmä

Kantavuus, käytännöllisyys, lujatekoisuus ja toimiva tyylikkyys yhdistyvät saumattomasti Opel Combo Tourin upeaan muotoiluun.


Enlarge

Raikas ja vahva

Opel Combo Tour suojelee ja huolehtii kuljettajasta, matkustajista ja kaikesta, mitä siinä kuljetetaan. Lisäksi se voidaan mukauttaa niin mukavaksi kuin kukaan voisi ikinä toivoa.


Enlarge

Helpotusta elämään

Opel Combo Tour sisältää runsaasti toimintoja ja varusteita, joiden ansiosta siihen on helppo kulkea, se on helppo kuormata, siinä on istuimet jopa seitsemälle, se on helppo mukauttaa erilaisiin tarpeisiin ja se on monikäyttöinen. Toisen istuinrivin taitettavien ja käännettävien istuinten sekä kolmannen rivin poistettavien istuinten ansiosta tämän seitsemän hengen auton tavaratilan tilavuus voidaan suurentaa asteittain 800 litrasta 3 200 litraan.


Enlarge

Aja pitemmälle, säästä enemmän

Opel Combo Tour on taloudellinen, sen huoltovälit ovat pitkät ja siinä on ruostumattomuustakuu, joten se auttaa pitämään perheen raha-asiat tiukasti kurissa.

Seuraavat vaiheet
Seuraavat vaiheet