Previous
Next
Previous
Next

OPEL MOVANO.

Ihmiset. Lasteista arvokkain.

Opel Movano -henkilökuljetusautot on kehitetty matkustajien turvallisuus ja mukavuus aina tärkeimmällä sijalla.

 

Älykäs suunnittelu, taloudellisuus ja hyvä suorituskyky tekevät Opel Movanosta täydellisen kumppanin henkilökuljetuksiin.

Se johtuu muun muassa seuraavista syistä:

  • Muotoilu ja versiot
  • Kattava mallisto
  • Edistyksellinen alusta
  • Puhtaan taloudellista tehoa
  • Vakuuttava turvallisuus

Enlarge

Tarpeita vastaava pikkubussi

Opel Movano Combissa on valittavana kaksi eri pituutta ja katon korkeutta ja se tarjoaa ylittämätöntä matkustusmukavuutta yhdeksälle hengelle sekä riittävästi tavaratilaa matkustajien tavaroille.

 

Opel Movano Busissa matkustaa 16 matkustajaa omilla istuimillaan yhtä ylellisesti kuin lentokoneen matkustamossa. Mallissa on myös hyvät säilytystilat istuinten yläpuolella ja säädettävät tuulettimet jokaisen matkustajan kohdalla.


Enlarge

Mukavuutta liikenteessä

Opel Movano on suunniteltu niin, että se määrittää uudelleen miehistön ja matkustajien mukavuuden, ja siinä on todella paljon edistyksellisiä ominaisuuksia ja käytännöllistä säilytystilaa. Tarvitaanko ilmastointi? Ei ongelmaa. Tarvitaanko matkustajille lentokonemainen valaistus- ja tuuletusjärjestelmä? Se on valmiina käyttöön.


Enlarge

Henkilöiden ja kuorman suojaus

ESP®-ajonvakautusjärjestelmä parantaa merkittävästi turvallisuutta. Se on vakiona kaikissa Movano malleissa. Nämä kaikki parantavat turvallisuutta ajon aikana ja ovat osa täydellistä Movanon turvavarustelua.


Enlarge

Kaikki tarvitsemasi teho

BiTurbo-moottoreissa on BlueInjection- ja Start/Stop-järjestelmät, jotka yhdessä muiden polttoaineen kulutusta ja päästöjä vähentävien teknisten ominaisuuksien ansiosta tuottavat vahvaa, luotettavaa ja tehokasta suorituskykyä.


Seuraavat vaiheet
Seuraavat vaiheet