Previous
Next
Previous
Next

Bluetooth® yhteensopivuus

Haluatko käyttää puhelintasi turvallisesti ajaessasi autoa? Täältä löydät lisätietoa Handsfree –soittamisesta, musiikin suoratoistosta ja paljon muusta.

Yhteensopivat laitteet

OPEL ZAFIRA TOURER.

Perhetila-auto.

Opel Zafira Tourerin inspiraationlähteenä on luotijunien huipputekninen ylellisyys, ja Opel Zafira Tourer määritteleekin uudelleen autojen muunneltavuuden.Se tarjoaa ylellistä mukavuutta enimmillään seitsemälle hengelle ensiluokkaisen ajolaadun ja tyylin ansiosta.

 

Etsitkö erinomaista, käytännöllistä, ensiluokkaista autoa? Tutustu ainutlaatuiseen Opel Zafira Toureriin.

 

• Vaikuttava, ensiluokkainen muotoilu

• Vaivatonta monipuolisuutta elämäntyylin mukaan

• Huippuluokan ylellisyys

• Edistykselliset turvajärjestelmät

• Dynaaminen ajettavuus


Enlarge

Tyylikästä tilaa

Oletko kyllästynyt tavallisiin perheautoihin? Opel Zafira Tourer tarjoaa tervetullutta vaihtelua. Se erottuu joukosta tyylikkäiden linjojensa, huomiota herättävien kromisomisteidensa ja upeiden kevytmetallivannemallien ansiosta. Perheen kanssa matkustaminen ei ole koskaan aiemmin onnistunut näin tyylikkäästi.


Enlarge

Henkilökohtainen luova tila

Mukauta oma tilasi elämääsi sopivaksi. Opel Zafira Tourer on laadukas jokaista yksityiskohtaa myöten, siinä on käteviä säilytysratkaisuja ja sen istuinten muunneltavuus on erinomainen. Niinpä se määritteleekin uudelleen muunneltavuuden elämäntyylin mukaan.


Enlarge

Menestyksen tunne

Jotkut autot saavat yksinkertaisesti olon tuntumaan hyvältä. Opel Zafira Tourer paitsi ympäröi matkustajat hemmottelevalla mukavuudella, se on myös vaikuttavan käytännöllinen ja kätevä. Haittoja ei ole – vain hyötyjä.


Enlarge

Ihmisistä huolehtivaa teknologiaa

Matkustajia ympäröivä, huippuluokan passiivinen turvallisuus yhdistettynä ennakoivaan teknologiaan. Opel Zafira Tourer tuo edistyksellisiä, uusia apujärjestelmiä ensiluokkaisten, käytännöllisten autojen luokkaan.


Enlarge

Dynaamisesti ensiluokkainen

Opel Zafira Tourerin alustassa yhdistyvät tarkka, varma suuntavakaus ja teknologinen innovaatio – sekä kuljettajan ajaessa yksin että auton ollessa äärimmilleen pakattuna – sekä valinnaisena saatavana oleva FlexRide-alusta, jossa on valittavana kolme eri ajotilaa.


Enlarge

Taattua tehoa

Opel Zafira Tourer on tyylikäs esimerkki siitä kuinka ylellisyys, suorituskyky ja ajomukavuus voi olla myös taloudellista ja ympäristöystävällistä. Vakuuttavana näyttönä ovat uudet 1.6 Turbo ECOTEC®Direct Injection -bensiini- ja maakaasumoottorit sekä äärimmäisen puhtaat diesel moottorit, jossa on käytetty BlueInjection-tekniikkaa.