Previous
  • Opel Combo
Next
Previous
Next

Ladattavat tiedostot

Opel Combo - Lehdistön kommentteja

Uusi pitkä ja korkea Opel Combo - Paljon tavaratilaa kohtuumitoissa

Kompaktien pakettiautojen sarjassa kilpaileva Opelin Combo-mallisarja on saanut uuden aiempaa kookkaamman vaihtoehdon. Pitkän korin saa nyt myös korotetulla katolla, jolloin tavaratilaa on yhtä paljon kuin luokkaa suuremmissa pakettiautoissa.

Lue artikkeli

OPEL COMBO.

Tilava tavara-auto.

Kaksi pituutta, kaksi korkeutta, neljä moottoria, valinnainen Easytronic®-vaihteisto ja jopa tonnin kapasiteetti – Opel Combo -tavara-autoissa on kaikki, mitä tarvitset. Haluatko lisää?Valikoima on valmiina odottamassa.

 

• käytännöllinen ja tilava

• miellyttävä, mukava ja turvallinen

• luokkansa johtava kantavuus ja tilavuus

• erinomainen taloudellisuus ja suorituskyky

Combon takuu on voimassa neljä vuotta, josta ensimmäiset kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta ja jälkimmäiset kaksi vuotta 120 000km asti.


Enlarge

5,4 m3 ja 1000 kg kantavuus

Kompakti, tilava ja helppo lastata - Opel Combon tavaratila, jossa on 1000 kg:n kantavuus ja 5,4 m3 tilaa, tekee autosta tuhattaikurin. Se tarjoaa riittävästi tilaa useimpiin tavanomaisiin pienehköihin kuljetustarpeisiin ja varalle jää vielä kapasiteettia erikoistarpeisiin.


Enlarge

Tekee elämästä helpompaa

Opel Combo tarjoaa todellisen valikoiman toimintoja, korikokoja ja varusteita ja se on monitaitoinen ja helppo kuormata ja mukauttaa tarpeiden mukaan.


Enlarge

Raikas ja valmiina työhön

Opel Combo huolehtii kuormastaan, miehistöstä ja muista tienkäyttäjistä. Tämä on hyvä tietää, vaikkei se vähennä työkuormaa.


Enlarge

Loistava yhdistelmä

Kantavuus, käytännöllisyys, lujatekoisuus ja toimiva tyylikkyys yhdistyvät saumattomasti Opel Combon upeaan muotoiluun.


Enlarge

Aja pitemmälle, säästä enemmän

Opel Combo on taloudellinen, sen huoltovälit ovat pitkät ja siinä on ruostumattomuustakuu, joiden ansiosta käyttökustannukset pysyvät tiukasti kurissa.


Enlarge

Saatavissa olevat mallit

Opel Combo on hyvin varusteltu vakiovarustuksellakin ja se on yhtä monipuolinen kuin yrityksen tarpeet. Saatavilla on valikoima edistyksellisiä mukavuusominaisuuksia ja tietoviihdejärjestelmiä, joita voi asentaa tarpeita vastaavaan autoon. Valittavissa on matala tai korkea katto, pitkä tai lyhyt versio, ikkunalliset tai ikkunattomat ovet sekä vakio- tai suurennettu hyötykuorma. Tarpeita vastaava auto on helppo koota.

Seuraavat vaiheet
Seuraavat vaiheet