Previous
Next
Previous
Next
Alkaen
€ 33 512,70

Opel Movano

 

Isoille keikoille – tutustu Opel Movanoon.

Movano on suuri tavara-auto, joka on suunniteltu yritystoimintaa ajatellen. Uudesta Movanosta on saatavana enemmän malleja, sen ajomukavuus on parempi ja valinnanvaraa on enemmän kuin koskaan aiemmin. Lisäksi se on saatavissa sekä etu- että takavetoisena.

OPEL MOVANO.

Tavara-auto.

Opel Movano on tavara-automaailman huippusuorittaja. Se on kärkiasemassa vaikuttavan mallien, akselivälien, kuljetuskapasiteetin ja korkeuksien valikoiman ansiosta. Movano tavara-autot ovat älykkäästi muotoiltuja, erittäin taloudellisia ja suorituskykyisiä sekä mukavuudeltaan luokkansa parhaita.

 

 

Opel Movano on toimiva jokaista yksityiskohtaa myöten, sen käyttökustannukset ovat pienet, se sopii ammattikäyttöön ja on mukava.

 

Se johtuu muun muassa seuraavista syistä:

  • Erinomainen mukavuus
  • Kattava mallisto
  • Edistyksellinen alusta
  • Puhtaan taloudellista tehoa
  • Vakuuttava turvallisuus
  • Opel Movanon takuu kattaa 48 kuukautta / 120 000km riippuen siitä kumpi ehto ensin täyttyy. Opel Movano takuun ensimmäiset 24kk ovat ilman kilometrirajoitusta.

Enlarge

Tarpeita vastaava tavara-auto

Saatavilla on neljä korin pituutta, kolme korkeutta, etu- tai takaveto ja tehdasmallistona umpitavara-autoja, jatko-ohjaamomalleja, kippiautoja. Opel Movano -mallistosta löytyy lähes takuuvarmasti tarpeisiisi soveltuva vaihtoehto. Alusta- ja jatko-ohjaamovaihtoehtojen pohjalta Opelin luotetut yhteistyökumppanit voivat aina rakentaa erityistarpeisiin erikoisajoneuvoja ja muunnelmia. Mikä parasta, paikallinen Opelin erikoisajoneuvojen asiantuntija on valmiina palvelemaan ja jakamaan kaiken asiantuntemuksensa, jotta saatavilla olevista mahdollisuuksista saadaan paras mahdollinen hyöty irti juuri sinun yritystäsi ajatellen.


Enlarge

Lähes toinen koti

Opel Movano on suunniteltu niin, että se määrittää uudelleen miehistön ja matkustajien mukavuuden, ja siinä on todella paljon edistyksellisiä ominaisuuksia ja käytännöllistä säilytystilaa. Tarvitaanko ilmastointi? Ei ongelmaa. Tarvitaanko matkustajille lentokonemainen valaistus- ja tuuletusjärjestelmä? Se on valmiina käyttöön.


Enlarge

Henkilöiden ja kuorman suojaus

ESP®-ajonvakautusjärjestelmä parantaa merkittävästi turvallisuutta. Se on vakiona kaikissa Opel Movanon etu- ja takavetoisissa malleissa. Uusimpaan versioon sisältyy myös mäkipidätin (HSA), perävaunun ajonvakauttamisjärjestelmä (TSM) ja parannettu luistonestojärjestelmä (ETCS). Nämä kaikki parantavat turvallisuutta ajon aikana ja ovat osa täydellistä Movanon turvavarustelua.


Enlarge

Valmiina toimintaan

Opel Movano on saatavissa etu- tai takavetoisena ja yksittäisillä tai kaksoistakapyörillä. Kaikkina versioina sen käsiteltävyys on erinomainen ja huoltovälit ovat pitkät. Ajo-ominaisuuksiltaan se on kuin suuri henkilöauto, mutta suuren kantavuuden ja vetokapasiteettinsa puolesta se vastaa kuorma-autoa.


Enlarge

Puhdasta suorituskykyä dieselillä.

Viisi taloudellista dieselmoottoria ja tehokkaat ecoFLEX-mallit nostavat Opel Movanon voiman uudelle tasolle. Uudet huipputekniset BiTurbo-moottorit toimivat viiveettä ja niiden teho on joko 100kW ( 136 hv ) tai 120kW ( 163 hv ) ja vääntö vastaavasti 340 Nm:stä 360 Nm:iin. BiTurbo- ja ecoFLEX-versiot on varustettu Start/Stop -järjestelmällä, joka säästää polttoainetta erityisesti kaupunkiajossa. BiTurbo-versioihin sisältyy lisäksi ECO mode, joka myös vähentää polttoaineen kulutusta.

Seuraavat vaiheet
Seuraavat vaiheet