Opel Vivaro - Edullinen ja vähäpäästöinen
Uusi Opel Vivaro - Suosittelemme

Koeajo

Koeajo kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Koe todellisuus napsauttamalla tätä.

Varaa koeajo
Uusi Opel Vivaro - Hyödyllisiä tietoja

Käytännöllisiä linkkejä

Pidä ilmasto puhtaana ja kustannukset kurissa.

1.6 CDTI Turbo-moottorit1 jotka tarjoavat enemmän tehoa pienemmällä kulutuksella ovat tyypillisen nerokasta Opel Vivaroa. Tuloksena on erittäin alhainen polttoaineen kulutus ja vähäiset CO2-päästöt.

 

Enlarge

Enemmän tehoa, pienempi kulutus

Opel Vivaroon on saatavissa valikoima moottoreita joissa on reippaasti vääntöä, pieni kulutus ja vähäiset päästöt. Kolmessa moottorissa on Start&Stop-järjestelmä: 1.6 CDTI Turbo, jossa on tehoa 70 kW (95 hv) ja 1.6 CDTI BiTurbo, jossa on tehoa 92 kW (125 hv) ja 107 kW (145 hv).


Enlarge

BiTurbo tekniikkaa

Opel Vivaron huippuluokan BiTurbo-moottoreissa yhdistyvät sekä pienen että suuren turboahtimen edut. Tuloksena on tehokas vääntö kaikilla kierrosluvuilla, tehokkuus suurilla nopeuksilla ja huippuluokan taloudellisuus.
Enlarge

Vivaro ecoFLEX

ecoFLEX-tunnus kertoo paljon asenteestasi ympäristöä kohtaan. Erittäin taloudellinen 1.6 CDTI ecoFlex 95 hv Start/Stop moottori ei kuluta lainkaan polttoainetta auton seistessä paikallaan vähentäen näin turhaa polttoaineen kulutusta sekä ympäristö kuormitusta. ecoFLEX moottorissa on myös monia muita energiaa säästäviä järjestelmiä kuten jarrutusenergian talteenotto, huoltovapaa diesel partikkelisuodatin ja säätyvä turboahdin.
Tutustu ecoFLEX tekniikkaan ja ota askel kohti puhtaampaa ja taloudellisempaa kuljettamista.


Enlarge

Lisäsäästöt

Start/Stop-järjestelmän lisäksi energiaa säästävä on-off-vesipumppu, joka toimii vain tarvittaessa, ja säätötilavuusöljypumppu, joka huolehtii täsmälleen oikeasta voiteluöljyn määrästä, vähentävät energian hukkaa.

 

Jarrutusenergian talteenotto vähentää kulutusta ja päästöjä lataamalla akun selektiivisesti silloin kuin ylimääräistä energiaa on saatavilla.


 

Huoltovapaa jakopään ketju ja hiukkassuodatin alentavat osaltaan huoltokustannuksia ja lyhentävät käyttökatkoksia, minkä ansiosta huoltoväli on jopa 2 vuotta/40 000 km.


Enlarge

ecoDrive-tilassa

ecoDrive -tilan voi kytkeä päälle tai pois milloin tahansa. Se toimii painikkeella ja sen voi kytkeä hetkellisesti pois päältä kaasupolkimen kick-down-toiminnolla tai painikkeesta.

 

ecoDrive-tilassa

  • moottorin vääntöä ja tehoa lasketaan,
  • kaasupolkimen vastetta säädetään
  • ja ilmastoinnin ja lämmitysjärjestelmän energiankulutusta alennetaan.

ecoDrive-tila kertoo valomerkin avulla kuljettajalle, milloin vaihdetta kannattaa vaihtaa polttoaineen säästämiseksi. Jos autoon on asennettu navigaattori, kertoo järjestelmä myös ajotaloudellisia tietoja ja ohjeita järjestelmään syötettyjen tietojen perusteella.


1:

Vivaro Van:

Polttoaineen kulutus l/100km: kaupunki 6.6-8.7, maantie 5.5-6.7, yhdistetty 5.9-7.4; CO2 päästöt g/km yhdistetty 155-195.

 

Vivaro pohjalevyalusta:

Polttoaineenkulutus l/100km: Kaupunki 7.2-8.0, maantie 6.9-7.1, yhdistetty 7.0-7.4; CO2 päästö g/km: yhdistetty 185-195.

 

Direktiivien R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa).