Opel Vivaro - Kapasiteetti ja hyötykuorma
Uusi Opel Vivaro - Suosittelemme

Koeajo

Koeajo kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Koe todellisuus napsauttamalla tätä.

Varaa koeajo
Uusi Opel Vivaro - Hyödyllisiä tietoja

Käytännöllisiä linkkejä

Tilaa jopa 1,2 tonnille.

Optimaalinen suunnittelun, mahdollisimman laajan lattia-alan ja helpon sisäänkäynnin ansiosta Opel Vivaro tekee kaikenlaisesta kuljettamisesta vaivatonta.

Enlarge

Runsaasti tavaratilaa

Kaksi pituus- ja korkeusvaihtoehtoa tarjoavat umpipakettiautoversiossa kuormakapasiteettia aina 8,6 kuutiometriin. Lyhyemmän version tavaratila on 2537 mm ja pidemmän version 2937 mm pitkä. Tavaratila on suunniteltu eurolavojen kuljetusta ajatellen, joita tilaan mahtuu helposti kolme.


Enlarge

Helppo sisäänkäynti – Erikoispitkä tavaratilavaihtoehto

Reiluista sivuovista mahtuvat sisään eurolavat ja jopa 250 astetta avautuvat takaovet tekevät lastauksesta helppoa. Valittavana on myös takaluukku. FlexCargo-järjestelmän avulla voit hyödyntää läpilastausvaihtoehtoa, jolloin lastaustilaa voi jatkaa luukkujen läpi ohjaamon puolelle ja etumatkustajan istuimen alle lyhyessä versiossa 3750 mm:iin ja pitkässä versiossa 4150 mm:iin saakka.


Enlarge

Omaisuutesi on turvassa

Kuorman voi kiinnittää tukevasti paikoilleen optimaalisesti sijoiteltuihin sidontalenkkeihin, mikä parantaa myös matkustajien turvallisuutta. Sisätilojen suojaamiseksi tarjolla on täydellinen valikoima lattiavanereita ja seinäpaneeleita, jotka on räätälöity vakiona ja valinnaisena saatavilla olevien kiinnityskoukkujen ja -lenkkien mukaan.


Hyllyratkaisut

Sortimo Simpleco -hyllyratkaisu on valmistettu kestävistä mutta kevyistä materiaaleista ja sen avulla päätät itse miten asettelet alustat ja säilytyslaatikot. Loputtoman muuntautumiskykyinen Sortimo Globelyst - järjestelmä on vastaus jokaisen säilytysratkaisupulmaan.