Edistyksellinen liitettävyys
Multimedia

Uudessa täysin digitaalisessa Pure Panel -paneelissa® on 10-tuumainen mittaristo ja 10-tuumainen keskikosketusnäyttö, joka integroi älypuhelimesi langattomasti Apple CarPlay™1:n ja Android Auto™ 1 :n kautta. Sen intuitiivinen käyttöliittymä voidaan täysin mukauttaa yksilöllisillä profiileilla ja kuljettajan tunnistuksella. Multimediajärjestelmä sisältää ominaisuuksia, kuten AM/FM/DAB+-radio ja Bluetooth-äänen® suoratoisto 2 , jotka takaavat mukaansatempaavan musiikkikokemuksen missä tahansa.

 

1 Apple CarPlay™ on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa, ja Android Auto™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitetyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Voit tarkistaa laitteesi yhteensopivuuden siirtymällä kohtaan www.apple.com tai www.android.com tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

2 Bluetooth on Bluetooth® SIG Inc:n rekisteröity tavaramerkki.  , jotka takaavat mukaansatempaavan musiikkikokemuksen missä tahansa.

 
Navigointi

Live-navigointi sisältää reaaliaikaiset liikenne- ja pysäköintitiedot, mukaan lukien tiedot yleisistä teistä, kohdepisteiden hausta ja sääpäivityksistä 1 Älykäs järjestelmä voidaan ääniaktivoida herätyssanoilla: "Hey Opel". Voit lähettää määränpääsi autolle älypuhelimella ja myOpel-sovelluksella tai saada viimeisen mailin opastuksen luodaksesi täydellisen reitin missä tahansa. Lopuksi reittiopastus voidaan näyttää Intelli-HUD (Head up Display) 2 -näytöllä, mittaristolla tai keskikosketusnäytöllä sen mukaan, kumman haluat. 

 

Lisätietoja edellä mainituista palveluista sekä ohjeita pakollisen verkkoaktivoinnin suorittamiseen on "TOMTOM for Opel" -verkkosivulta.

 

1 Mukana tuleva Connected Navigation Pack Plus sisältää kokeilujakson, ja sen jälkeen maksullinen, yhteyspalvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Connected Navigation Pack Plus -navigointipaketin käyttö edellyttää aktivointia OpelConnect Storen tai myOpel-sovelluksen kautta. 

2 Valinnainen.

 
Langaton lataus
Uuden Opel Astra Electricin ohjaamo on saanut digitaalisen detoxin, ja siinä on innovatiivisia ominaisuuksia, joiden avulla voit pitää sen mahdollisimman siistinä. Voit ladata laitteesi integroidulla langattomalla laturilla1 tai USB-C-portilla. Nopean liikkeen tunnistus failsafe estää laitteen akun langattoman ylikuormituksen, kun ajetaan kuoppaisilla pinnoilla. 
OpelConnect-palvelut

Älykkäät teknologiajärjestelmät ja niihin liittyvät palvelut 1, jotka tarjoavat liitettävyyttä ja moderneja innovaatioita, jotka pitävät sinut turvassa ja varmistavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 

  • Mielenrauha: hätä- ja vikapuhelu 2 , ajoneuvon tila ja tiedot antavat sinulle mittarilukeman, polttoainetasot tai huoltohälytykset, jotka takaavat mielenrauhan kaikkina aikoina.
  • Mukavuus: e-Remote Control -palvelun 3 avulla voit tarkistaa akun varaustason, hallita latausta ja esilämmittää tai jäähdyttää autosi sisätiloja myOpel-sovelluksen kautta
  • Aja älykkäästi: matkusta rennosti Plus 4 -yhdistetyn navigointipaketin ja Trip and Drive Management -palvelun ansiosta.

 

1 Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut saattavat edellyttää tilausta/maksua, ja ne riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätä- ja vikapuhelun käyttö edellyttää käyttöehtojen allekirjoittamista ja kirjallista suostumusta ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvon tilaamisen yhteydessä, ja se riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Vikapalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisen vuoden ajan ensirekisteröinnin jälkeen, sen jälkeen maksua vastaan. Tietoa Opel Connect -palvelusta osoitteessa https://connect.opel.fi/ . Vastaavat yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. 

3 Astra Plug-In Hybridille. 

4 Connected Navigation Pack Plus sisältyy ilmaiseen kokeilujaksoon jonka jälkeen lisämaksullinen.