Rohkea ja puhdas muotoilu
Rullaa parhaiden kanssa
Juhlista yksilöllisyyttäsi Astra Electricin aerodynaamisesti optimoiduilla 18-tuumaisilla kevyillä kevytmetallivanteilla, jotka ovat vakiovarusteena. Nämä ovat saatavilla kahdella eri tyylivaihtoehdolla, ja ne saavat uuden Opel Astra Electricin näyttämään yhtä jännittävältä kuin ajaa. 
Kohtaa tulevaisuus
Kohtaa rohkein näky ympärilläsi. Siinä missä muissa autoissa on jokapäiväinen etusäleikkö, Opel Astra Electricissä täysin uusi Opel Vizor. Muoto seuraa toiminnallisuutta: Tämä silmiinpistävä paneeli on puhdasta saksalaista muotoilua, joka integroi ajovalot ja etukameran tyylikkäästi yhdeksi tasaiseksi pyyhkäisyksi. 
Erinomainen sisustus

Koe uuden sukupolven sisustuksen ja innovaatioiden maailma. Uuden Opel Astra Electricin sisältä löydät uuden, digitaalisesti päivitetyn Opel Pure Panel 1 -paneelin®, joka virtaviivaistaa kuljettajan tietoja ennennäkemättömällä tavalla. Rentoudu ergonomisilla aktiivisilla etuistuimilla 2 , jotka on valinnaisesti trimmattu ylellisellä Alcantaralla. Ympäröi itsesi tilalla, tekniikalla ja puhtaalla ja selkeällä mukavuudella.

 

1 Kaksi tasoa käytettävissä. Valinnainen sisältö näytetään ja on saatavilla myöhemmässä vaiheessa.

2 Campaign for Healthier Backs (AGR) -sertifioitu. Sertifikaatti on riippumattoman testauskomitean myöntämä laatusertifikaatti.