Sähköinen liikkuvuus ja ajamisen ilo
Nopea ja helppo lataus
Opelin edistyksellisen pikalataustekniikan ansiosta uusi Opel Astra Electric latautuu hetkessä. 100 kW:n DC-pikalatauksella voit ladata jopa 80 % vain 26 minuutissa, mikä tekee pitkistäkin matkoista helppoa. Opelin monipuolisten latausratkaisujen ja -tekniikoiden ansiosta pysyt helposti ajan tasalla sekä kotona että liikkeellä ollessasi, joten olet aina valmis seuraavaan seikkailuun. 
Tutustu
Uusi taso
Vie ajokokemuksesi sähköistävälle uudelle tasolle – kruisaile tasaisesti ja äänettömästi tai käynnistä virta ja koe välittömän vääntömomentin jännitys. Uusi Opel Astra Electric edustaa uutta täysin sähköistettyä ajokokemusta, joka tekee vastuullisesta ajamisesta jännittävämpää kuin koskaan ennen. 
Mene pidemmälle
Opel Astra Electric käyttää uusinta regeneratiivista jarrujärjestelmää saadakseen takaisin energian, joka normaalisti menetettäisiin hidastuessa, mikä lisää sähköistä toimintasädettä. Se ei vain ota talteen jarrutettaessa syntyvää energiaa, vaan on aktiivinen myös Astra Electricin rullatessa. 
Aja omalla tavallasi
Mukauta ajokokemustasi: Uusi Opel Astra Electric tuo herkän tehon sormiesi ulottuville 3 ajotilalla, jotka sopivat matkaasi, tieolosuhteisiisi ja mielialaasi. Sport-tila maksimoi ajodynamiikan, Eco-tila optimoi tehokkuuden ja Normal-tila tasapainottaa molempia – kaikki ilman paikallisia CO2-päästöjä, puhdasta hiljaisuutta ja 170 km/h huippunopeutta. 
Vapauta voima
Uuden Opel Astra Electricin ytimessä on seuraavan sukupolven litiumioniakku – 102 korkean energiatiheyden kennoa, jotka on varustettu edistyneellä lämmönhallinnalla pitkän käyttöiän ja pitkän kantaman takaamiseksi. Erittäin kompakti ja täydellisesti runkoon integroitu se takaa matalan painopisteen ja erinomaisen ajodynamiikan vaarantamatta ajoasentoa tai sisätilaa.